Είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ενημερώσετε τον κόσμο του Συλλόγου!



Μόλις είχε ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της, θυμάμαι είχα πιάσει τον εαυτό μου να χαίρεται που κάτι για το οποίο πάλευε συγκεκριμένος κόσμος για δεκαετίες, τελικά είχε γίνει πραγματικότητα.

Και όχι, δεν αναφέρομαι στο θέμα του γηπέδου αλλά στην αξία του να είσαι μέλος του Συλλόγου. Να είσαι μέλος, να συμμετάσχεις ενεργά σε γενικές συνελεύσεις, να μπορεί να ακουστεί η άποψη σου και να σου επιτρέπεται να ψηφίζεις για καίρια ζητήματα του Συλλόγου. Στο μυαλό μου, αυτό ήταν και είναι το πιο σημαντικό εχέγγυο για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, 2 χρόνια μετά τις ιστορικές εκλογές που έλαβαν χώρα, μέλη του Συλλόγου στέλνουν επιστολή στον πρόεδρο του Συλλόγου και τον καλούν να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις εγκαταστάσεις του ΑΟ.

Πριν από 1 μήνα είχα γράψει πως ο Ερασιτέχνης οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο. Όπως πάσχιζε να κάνει πριν 2 χρόνια και μιλούσαν κάθε μέρα για το πόσο σημαντικό είναι το "Ναι" στις εκλογές.

Είχα χρησιμοποιήσει όμως λάθος ρήμα...

Δεν οφείλει. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ενημερώσει. Ειδικά ο Μαλακατές που έχει την τύχη να διαθέτει το ύψιστο Παναθηναϊκό αξίωμα.

Να οργανώσει γενική συνέλευση και να μιλήσει στον κόσμο, για όσες ώρες χρειαστεί. Όχι να βγαίνει ασφαλή πεντάλεπτα σε συγκεκριμένα μέσα και να μιλάει με αερολογίες.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι συμβαίνει γιατί δεν έχει -κακώς- το ειδικό βάρος να ορίσει τις εξελίξεις κι απλώς παρακολουθεί και αρκείται να παριστάνει τον διπλωμάτη για να μην χαλάει σχέσεις. 

Όμως υποχρεούται να ενημερώσει. Όπως οι Ακριτίδης, Παυλόπουλος και Βρανόπουλος, όντας μέλη του ΔΣ του ΑΟ.

Να ενημερώσουν όσους ψήφισαν ναι και όσους ψήφισαν όχι στην διπλή ανάπλαση. Γιατί όλοι τους ψήφισαν με δεδομένο τι θεώρησαν καλύτερο για τον Σύλλογο και σήμερα δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο πιο σημαντικό ζήτημα του Συλλόγου.


 

Σχόλια