Δοκίμασε να γίνει πιο επιθετικός, το πλήρωσε και έμεινε στο -6


 Ο Τερίμ αποφάσισε να "ελαφρύνει" το κέντρο, κατεβάζοντας ένα πιο επιθετικό σχήμα με δύο φορ, ο Πάοκ βρήκε γκολ από το 2' και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να κυνηγάει ανεπιτυχώς και να γνωρίζει την ήττα με 2-3 και μένοντας στο -6 από την κορυφή.

Εάν θα μπορούσαμε να βγάλουμε μια λίστα με χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε δεδομένα για την ομάδα, τότε ένα εξ αυτών θα ήταν ότι το δίδυμο Πέρεθ-Τσέριν δουλεύει τις περισσότερες φορές και φέρνει αποτελέσματα. Όμως, ο προπονητής του τριφυλλιού αποφάσισε να παρατάξει μια ομάδα επιθετική, αφήνοντας εκτός τον Ισπανό και βάζοντας τον Σπόραρ στο πλάι του Ιωαννίδη.

Το...πείραμα απέτυχε και ο Παναθηναϊκός σαν να ακύρωσε το διπλό στο Φάληρο πριν λίγες εβδομάδες. Ναι μεν μπορεί να δέχθηκε το γκολ στην έναρξη του ματς, αλλά η παρουσία δύο φορ δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες για γκολ. Το τριφύλλι περίμενε κάτι από τον πολύ ανεβασμένο Μπερνάρντ και τον μαχητικό Ιωαννίδη. Το βρήκε αλλά στην πρώτη κατεβασιά του Πάοκ μετά την ισοφάριση βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τερίμ έβγαλε τους "κακούς" του πρώτου μισού, η ομάδα έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά τελικά το ταμπλό έδειξε ήττα και πλέον καλούμαστε να παίξουμε τα...ρέστα μας την Τετάρτη κόντρα στην Άεκ. Αν την κερδίσουμε κρατάμε ζωντανές τις (όποιες...) ελπίδες μας, αν φέρουμε Χ ή χάσουμε....ο γάμος σχόλασε.

Στο εν κατακλείδι, το περυσινό στοιχείο της ομάδας που την οδήγησε στο παρά ένα για το πρωτάθλημα και ήταν η άμυνα, πλέον είναι από τα μειονεκτήματα της. Επίσης, ο Πάοκ...δεν μας ταιριάζει. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς της Λεωφόρου για το πρωτάθλημα και ένα μέρος του πρώτου ματς Κυπέλλου στην Τούμπα, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει (με μεγαλύτερο ευκολία στην Λεωφόρο και όχι μόνο φέτος..).

Από το ζενίθ στο ναδίρ λοιπόν και...η συνηθισμένη ξενέρα τόσων και τόσων ετών.

Σχόλια