Δεν συμφέρει κανέναν να πουληθεί το καλοκαίρι ο Ιωαννίδης


 Ούτε τον Ιωαννίδη, ούτε προφανώς τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας φορ ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του και το κασέ του. Εάν το καλοκαίρι ο Ιωαννίδης δεν ζητήσει και δεν πάρει μεταγραφή έχει αυξημένες πιθανότητες αφενός να γυαλίσει στο μάτι καμίας ακόμη μεγαλύτερης ομάδας κι αφετέρου ο Παναθηναϊκός να καρπωθεί ακόμη μεγαλύτερο ποσό από την πώληση του.

Με δεδομένο ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται, υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη.

1. Εάν η Ελλάδα προκριθεί στο Euro, τότε ο Ιωαννίδης μπορεί να αυξήσει κι άλλο τις μετοχές του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να εκτεθεί σε πολλά περισσότερα μάτια.

2. Εάν ο Παναθηναϊκός ενισχυθεί κι άλλο αγωνιστικά και αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, τότε θα μπορέσει την νέα σεζόν να είναι ακόμη και ο αρχηγός της ομάδας και να είναι ακόμη πιο βαρυσήμαντη η παρουσία του. 

Το ιδανικό θα ήταν να τον απολαμβάναμε για χρόνια αλλά κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο. Όμως θα ήταν ευχής έργον να τον βλέπαμε για ακόμη μια διετία μαζί με τον Μπακασέτα και με ευνοικότερες συνθήκες να διεκδικήσει περισσότερα με το τριφύλλι και να το ανεβάσει επίπεδο.


ΥΓ: Συν τοις άλλοις, η περίπτωση του θα αφορά ουσιαστικά και την πρώτη απόπειρα της ομάδας να...καταφέρει να πουλήσει σωστά. Μέχρι στιγμής, όσο παράδοξο κι αν είναι, δεν το έχει καταφέρει στην ιστορία της.

Σχόλια