Η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφάσισε: Αποστειρωμένη συνέντευξη τύπου παρακάμπτοντας τα μέλη του Συλλόγου


 Ανοικτό διάλογο
ζήτησαν τα μέλη του Συλλόγου ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει στο θέμα του γηπεδικού και την σιγή ισχύος που τηρεί η διοίκηση και...αποστειρωμένη συνέντευξη τύπου αποφάσισε ο Μαλακάτες...

Με μια ανακοίνωση που δείχνει ξανά την έλλειψη πυγμής που υπάρχει από την τρέχουσα διοίκηση (και ήταν γνωστό πριν προχωρήσει η ψήφιση για την Διπλή Ανάπλαση), με την συγκεκριμένη ανακοίνωση επισημοποιείται παράλληλα πως η διοίκηση δεν έχει διάθεση να κάνει ανοικτό διάλογο με τα μέλη και τα παρακάμπτει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο.

Επιλέγει την λύση της ελεγχόμενης συνέντευξης τύπου, δίνοντας λόγο σε δημοσιογράφους που κανένας τους δεν έγραψε για την ανάγκη ενημέρωσης για την ιστορία της Διπλής Ανάπλασης. Μια συνέντευξη τύπου σε...αόριστο χρόνο, εάν κι όποτε ενημερωθεί ο Ερασιτέχνης για το τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη ιστορία...

Δεδομένα, μια αποστειρωμένη συνέντευξη τύπου δεν μπορεί να γίνει δεκτή από την στιγμή που υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία δεν εκφράζονται από κανένα μέσο ενημέρωσης με επίσημο τρόπο.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα που απασχολεί τα εκατομμύρια των οπαδών του «τριφυλλιού» και δεν είναι άλλο από το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.
Η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι άμεσα επηρεασμένη από την εξέλιξη του συγκεκριμένου project και ασφαλώς παίζει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις που παίρνονται στον Σύλλογο.
Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και αφουγκραζόμενοι την καθημερινή αγωνία  και των φιλάθλων του Συλλόγου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.
Με αφορμή και  την επιστολή που απευθύνθηκε στο Σύλλογο στις 11 Μαρτίου σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών και εργασιών για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Βοτανικού και με δεδομένο ότι επίκειται σειρά συναντήσεων και επαφών σε τεχνικό επίπεδο (μελετητές, μηχανικοί κ.ο.κ.), καθώς και σύσκεψη στο Δήμο Αθηναίων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της συνέντευξης Τύπου.

Σχόλια