Πουλάει το πρωτάθλημα…


 Τέτοια περίοδο
, κάποιος φίλος του Συλλόγου θα περίμενε τον Παναθηναϊκό να δείχνει συνέπεια ως προς τον πρωταθλητισμό που θέλει να κάνει και να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα που είχε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός δείχνει συνέπεια ως προς την διάθεση του να πουλήσει το πρωτάθλημα, μια και καλή. Μετά την γκέλα με την Λαμία, ήρθε νέο Χ απέναντι στην Κηφισιά μέσα στην Λεωφόρο.

Σε ένα ματς που θεωρητικά η ομάδα του Τερίμ θα είχε την ψυχολογία, την ποιότητα και την εγρήγορση για να μην βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό της, τελικά κατάφερε να αυτο-γκρεμιστεί και να βρεθεί δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, στο -3 από την Άεκ, στο -2 από τον Πάοκ και στο +2 από τον γαύρο.

Θεωρητικά, με αυτές τις γκέλες ο Παναθηναϊκός πουλάει το πρωτάθλημα...

Πρακτικά, ο Παναθηναϊκός το πούλησε. Δεν βγάζει εμπιστοσύνη πως στα play off θα μπορεί να είναι συνεπής και αποτελεσματικός σε μια σειρά από ντέρμπι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός αντί να βγάζει μεγαλύτερη πυγμή τώρα που φτάνουμε στο τέλος, βγάζει μεγαλύτερη δειλία...


ΥΓ: Μέχρι και το νικηφόρο ματς με τον Πάοκ στην Τούμπα για το Κύπελλο είχα γράψει πως η ομάδα κάνει βήματα προόδου. Από τότε, παρακολουθούμε μόνο βήματα προς τα πίσω, με μια ομάδα που ψάχνεται και σίγουρα δεν μπορεί να επιβληθεί.

ΥΓ2: Σε κάθε τέτοια γκέλα και σε κάθε αντίστοιχη συνθήκη, γίνεται ολοφάνερο πόσο ζημιά στην νοοτροπία του κόσμου έχουν κάνει τα 11 χρόνια Αλαφούζου. 

Σχόλια