Από κάποιους παίκτες έχεις περισσότερες απαιτήσεις


 Το καλοκαίρι
, ο Παναθηναϊκός έκανε το μεταγραφικό μπαμ της Ευρώπης ντύνοντας στα πράσινα τον Σλούκα και αποδυναμώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον γαύρο. Μοιραία, το συμβόλαιο έπρεπε να είναι το αντίστοιχο, ώστε να υποστηριχτεί μια τέτοια κίνηση.

Ο ενθουσιασμός μεγάλος...ο κρότος της μεταγραφής επίσης.

Όμως, αντίστοιχα μεγάλες είναι και οι απαιτήσεις.

Ο Παναθηναϊκός θέλει εδώ και τώρα την επιστροφή στην κορυφή του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού μπάσκετ. Κι όσο εύκολο κι αν δεν είναι κάτι τέτοιο, η μεταγραφή του Σλόυκα έγινε για αυτόν τον λόγο.

Ούτε δριμύ κατηγορώ υπάρχει, ούτε εξόντωση. Όμως, ο Σλούκας δεν έκανε αυτό που έπρεπε σήμερα. Κι αυτό που έπρεπε, ήταν να βγει μπροστά, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ακόμη κι αν ο Αταμάν ξεκαθάριζε τόσες μέρες πως το Κύπελλο δεν...τον καίει τόσο, ο Σλούκας δεν μπορεί να είναι "θύμα" αυτής της λογικής, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ένα χαμένο Κύπελλο, πόσο μάλλον από τον γαύρο.

Υπάρχουν απαιτήσεις για όλους τους παίκτες, να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Όμως για κάποιους...οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Και για τον Σλούκα είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στο ρόστερ, καθώς ήρθε για να ηγηθεί.

Και σήμερα που κρινόταν ένας τίτλος, κάτι τέτοιο δεν συνέβη...

Σχόλια