Η Λαμία έδειξε το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος


 Μια εβδομάδα
πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, το ματς Λαμία-Άεκ μας θύμισε -για ακόμη μια φορά- πόσο δύσκολη έως ανέφικτη πρέπει να θεωρείται η κατάκτηση του.

Μια εβδομάδα μετά το μεγάλο Χ που πήρε η ομάδα της Φθοιώτιδας μέσα στην Λεωφόρο, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αντιμετώπισε με πολύ διαφορετικό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στους κιτρινόμαυρους. Αρχικά μάθαμε πως το πρώτο τους βιολί επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς και χθες ο Βόκολος -σύμφωνα με όσα δήλωσε- έμαθε πως ένας σημαντικός του παίκτης έχει υπογράψει στην Άεκ...

Το σημερινό 1-3 της ομάδας του Αλμέιδα δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο τα...προσεχώς στα play off. Με την Λαμία να μπαίνει στην πρώτη εξάδα είναι εύκολα αντιληπτό πως η Άεκ αναμένεται να ξεκινήσει από άλλη αφετηρία, καθώς πέραν των θεωριών, η Λαμία είναι δεδομένο πως δεν θα βάλει τον Τσιλούλη στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Δεδομένου και της ποιότητας που έχει η Άεκ, αλλά και της ευνοϊκής διαιτητικής μεταχείρισης που χαίρει, καταλαβαίνετε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να σκέφτεται μόνο τα δικά του αγωνιστικά ζητήματα για να μην θεωρεί τον εαυτό του φαβορί του πρωταθλήματος.


ΥΓ: Και όχι...αυτά δεν είναι δικαιολογίες αλλά μια πραγματικότητα. Και όχι...δεν μου φταίει καμία Άεκ που έχει σχεδιασμένη την κάθε κίνηση της...

Σχόλια