Σε βαρέθηκε η ψυχή μας!


 Δεν θυμάμαι
πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Αλαφιούζο να βγαίνει και να κάνει...δήλωση-παρέμβαση μετά από αγώνα του Συλλόγου. Πρέπει να πάνε...8 χρόνια; 

Αυτό και μόνο από μόνο του είναι ικανό για να αντιληφθούμε ΞΑΝΑ, πόσο στραβά αρμενίζουμε...

Όχι για αυτά που είπε -και ούτε οι ίδιοι Παναθηναϊκοί δεν δίνουν καμία αξία- αλλά για αυτά που ΞΑΝΑ-είπε.

Βγήκε στις κάμερες και είπε πως θέλει να διαμαρτυρηθεί...

Στην ουσία, όσα είπε είναι μια δήλωση ανικανότητας. Ο άνθρωπος δεν μπορεί.

Σήμερα, του έφταιγε η διαιτησία. Ξανά. Όπως κάποτε που είχε στοιχεία και φώναζε αλλά όταν πήγε στα δικαστήρια "δεν είδα, δεν είπα, δεν άκουσα".

Τι έκανε σήμερα on air;

Γραφικές, ανούσιες δηλώσεις.

Και μια υπενθύμιση...

Πως τον βαρέθηκε η ψυχή μας!


Τι είπε:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες. Έχουμε διαιτητές οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε δεν θέλουν να σφυρίξουν εμας και να μας σφυρίξουν πέναλτι επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι. 

Αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα ππυ αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»

Σχόλια