Βλέπει τελικό!


 Στην καλύτερη εμφάνιση του επί Τερίμ, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ψυχωμένο διπλό (0-1) στην Τούμπα και παίρνει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. To γκολ, ο Σπόραρ στο 53', σε μια φάση-επιτομή της ομαδικής προσπάθειας.

Σε μια ματσάρα που τα είχε όλα, το τριφύλλι ήταν διαβασμένο από το πρόσφατο πάθημα με τον Πάοκ. Σαφώς με περισσότερες επιλογές παικτών -και χωρίς το βασικό του φορ για ακόμη ένα παιχνίδι- ο Παναθηναϊκός έκανε όλα αυτά που έπρεπε για να αυξήσει τις πιθανότητες του, να φύγει νικητής από την Τούμπα.

Σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το 70', με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, να είναι στα μάτια μου το καλύτερο που έχουμε δει επί ημερών του Τούρκου προπονητή. 

Η ομάδα βλέπει τελικό...όχι τόσο για το σημαντικό προβάδισμα που πήρε σήμερα, όσο για την διαρκή πρόοδο που βγάζει η ομάδα μέσα στο χορτάρι. Την άλλη Τετάρτη, θα κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί ακόμη ένα πρέπει και ο κόσμος οφείλει να κάνει την Λεωφόρο, ΕΔΡΑ.

Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος και πολυπόθητος στόχος, αλλά ο Παναθηναϊκός των 6 τίτλων του 21ου αιώνα δεν νοείται να μην σκυλιάσει για αυτό το Κύπελλο. 

Τα δύσκολα (αλλαγή προπονητή, σερί ντέρμπι, πολύ τραυματισμοί) πέρασαν...και ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τις συνθήκες για να σηκώσει κεφάλι και γιατί όχι, να βρεθεί καβάλα στο άλογο μέχρι τα play off.


ΥΓ: Πυλαία-Τούμπα μέσα σε 4 ωρίτσες, δύο διπλά...όμορφα πράγματα.


Σχόλια