Πρώτος δια…ποδός Σπόραρ!


 Με τον Τερίμ
να...μαθαίνει τους παίκτες κάνοντας αρκετές αλλαγές προσώπων, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε να κερδίζει 2-1 την ομάδα του Αγρινίου, με τον Σπόραρ να δίνει τους 3 βαθμούς της νίκης πετυχαίνοντας δύο γκολ. Παράλληλα η ήττα του Πάοκ στο Χαριλάου, τον επανέφερε στην πρώτη θέση με διαφορά 2 βαθμών από τους δικέφαλους και στο +8 από τον γαύρο.

Στο τέλος της μέρας το αποτέλεσμα μετράει και σίγουρα ένα ακόμη εντός έδρας ματς με υποδεέστερη ομάδα δεν θα ήταν κριτήριο για το τι βλέπουμε. Όταν δεδομένα ο νέος προπονητής δεν ξέρει ακόμη την ομάδα, τότε αυτό που μετράει προς το παρόν είναι το αποτέλεσμα. Και το τριφύλλι έβγαλε την εις διπλούν υποχρέωση με 2Χ2.

Τώρα όμως, το πρόγραμμα έχει γαύρο. Πάλι το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, αλλά επειδή το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, το τριφύλλι οφείλει να παρουσιάσει πιο αξιόπιστο πρόσωπο και χαρακτήρα νικητή και όχι...τρεμάμενης ομάδας που έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, μόλις οι Αγρινιώτες έκαναν το 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα...

Όσον αφορά τα πρόσωπα, η συζήτηση δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού πέραν του Σπόραρ, που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει ο Σλοβένος, το ξέρουμε πολύ καλά. Κι από την στιγμή που δεν υπάρχει έτοιμο πλάνο πώλησης και αντικατάστασης του, τα σημερινά δύο γκολ του είναι ευτύχημα για την ομάδα, που βλέπει έναν παίκτη της να γίνεται ουσιαστικός και -θεωρητικά- να αποκτάει ψυχολογία.

...γαύρος λοιπόν την Τετάρτη...και τίποτα λιγότερο από -καθαρή- νίκη που θα δώσει το έναυσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.


ΥΓ: Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει με τον Μπρινιόλι. Ντροπή και ανικανότητα της ΠΑΕ. Τους καλούς παίκτες τους κρατάς, τους κακούς τους διώχνεις. Άγνωστη λογική για την διοίκηση.

ΥΓ2: Ο Μάγκνουσον τραυματίστηκε τον Σεπτέμβρη. Πιάσαμε Ιανουάριο. Δεν έγινε και κάτι...

Σχόλια