Πειραματίστηκε...και έχασε


 Ο Τερίμ
επέλεξε τον πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο να δει...live τις πρόσφατες μεταγραφές του, ο Ατρόμητος έκανε γκολ τις ευκαιρίες που βρήκε, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του και η ήττα-σοκ με 1-2 είναι γεγονός...αλλά υπάρχει ακόμη ένα ματς και το τριφύλλι θα πάει στο Περιστέρι να πάρει την πρόκριση.

Στα χρόνια του Αλαφούζου σπανίως τολμώ να αισιοδοξώ στο οτιδήποτε, όμως η αποψινή εντός έδρας ήττα θεωρώ πως μπορεί να είναι μια από τις εξαιρέσεις. Θες γιατί ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παίξει με επιθετικό τον...Τζούρισιτς; Θες γιατί η ομάδα κατέβηκε με ενδεκάδα μεταγραφών χωρίς προπόνηση; Θες γιατί σε κάθε ματς δεν γίνεται να χάνονται τόσες ευκαιρίες;

Όπως και να χει, εκτιμώ πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αν και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα.

Μακάρι να μην κάνω λάθος...

Μέχρι τότε...Τούμπα!


ΥΓ: Με την ξαφνική φυγή του Γιοβάνοβιτς και το...κύμα μεταγραφών ήταν δεδομένο πως το στοιχείο της ομοιογένειας θα πήγαινε βήματα πίσω. Η επιλογή του Τερίμ να δοκιμάσει τους νέους παίκτες -αν και θα μπορούσε όχι μαζικά- σε διπλό αγώνα βγάζει λογική. Ή για να το πούμε κι αλλιώς...μοιραίο επακόλουθο.

ΥΓ2: Κάρφωσε το ρε Τασάρα εκεί πέρα να γουστάρουμε!

ΥΓ3: Θεωρώ δεδομένο πως την άλλη εβδομάδαμ οι πειραματισμοί θα μείνουν στην άκρη και το "πρέπει" της πρόκρισης θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αλλιώς η πρόκριση στο Φάληρο θα είναι μια τρύπα στο νερό.

ΥΓ4: Δεν έχουμε χορτάσει από Κύπελλα για να τα σνομπάρουμε.

ΥΓ5: Ε ρε και να είχαν κόσμο τα γήπεδα...κατάληψη θα γινόταν στο Περιστέρι σε 1 εβδομάδα...

Σχόλια