Μλαντένοβιτς στην εκπνοή και...πρόκριση!



Ο μοιραίος της Τούμπας ήταν ο ωραίος του Περιστερίου και με κρεμαστή κεφαλιά του Μλαντένοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, έδωσε την πρόκριση στο τριφύλλι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Πάοκ.

Η ομάδα είχε πάλι πολλές απουσίες, ο Τερίμ έκανε διαχείριση ενόψει γαύρου αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε από την μια να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου από τον Ατρόμητο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ένταση επιθετικά, με αποτέλεσμα να κάνει άπαντες να πιστεύουν πως είτε έτσι είτε αλλιώς η πρόκριση θα βαφόταν πράσινη.

Μια πρόκριση που ήταν επιβεβλημένη για ένα σωρό λόγους, μιας και όταν αποκλείεις τον γαύρο λίγες εβδομάδες πριν δεν επιτρέπεται να αποκλειστείς από τον Ατρόμητο, που ήταν κατώτερος σου και στα δύο παιχνίδια.

Επιπλέον, η ομάδα χρειάζεται να μην έχει απρόσμενες γκέλες -όπως της προηγούμενης Τετάρτης και όχι της Κυριακής- ώστε να μπορεί αυτή η μετάβαση που βρίσκεται το τμήμα να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται. Σημαντική πρόκριση προφανώς και για τον κόσμο που την τελευταία εβδομάδα γέμισε -δικαίως με όσα τραβάει τόσα χρόνια- απαισιοδοξία.

Η δουλειά λοιπόν έγινε και τώρα...ξέρετε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε με τον γαύρο στην Λεωφόρο!

ΥΓ: Στο τέλος του τέλους...για να τσούζει περισσότερο!

ΥΓ2: Κάθε στημένο του Μπακασέτα και απειλή.

ΥΓ3: Σήμερα φάνηκε πόσο πολύ έλειψε ο Παλάσιος.

ΥΓ4: Πολύ καλά δείγματα Γερεμέγιεφ. Ουσιαστικές πάσες που δημιουργούσαν απειλή και γκολ -ασχέτως αν δεν μέτρησε- με μια επαφή.

ΥΓ5: Καλός διαιτητής ο σημερινός για τον Λουτσέσκου.

ΥΓ6: Πολύ καλός Πέρεθ.
 

Σχόλια