Του βγήκε


 Στα λόγια...ο Φατίχ Τερίμ έχει μιλήσει για το πνεύμα νικητή που θέλει να έχει η ομάδα και την επιθετική της κυριαρχία στο παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Χθες, στο πρώτο ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ κακή έκδοση του γαύρου, κάτι τέτοιο δεν το είδαμε. Και για να είμαστε δίκαιοι, ναι μεν δεν είναι παράλογο αφού ο Τούρκος δεν έχει συμπληρώσει πάνω από 3 εβδομάδες με μια ομάδα που δεν είναι δική του, αλλά από την άλλη μας είναι παντελώς αδιάφορο αφού το μόνο που μας νοιάζει είναι τα αποτελέσματα.

Στην πράξη λοιπόν...αυτό που έχουμε δει...και είδαμε για τα καλά χθες, είναι η παρεμβατικότητα του Τερίμ στο παιχνίδι. Με άλλα λόγια, το κοουτσάρισμα, το οποίο είναι και ένα στοιχείο που διαφοροποιείται κατά πολύ με τον Γιοβάνοβιτς. Δεν περιμένει πολύ ώρα για να αλλάξει τα πράγματα στην ενδεκάδα, ούτε φοβάται να κάνει...ριζοσπαστικές αλλαγές.

Όπως η χθεσινή κίνηση να περάσει τον Βαγιαννίδη στην θέση του Κώτσιρα, τον οποίο κράτησε στο γήπεδο και τον έβαλε στην θέση του Πέρεθ.

Μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη και του βγήκε. Και το είχε πει εξαρχής, πως όλοι παίζουν σε όλες τις θέσεις.

Μακάρι να του βγει και στην συνέχεια. Αρχή γενομένης την Κυριακή, όπου το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει μια...κανονική και ποιοτική ομάδα.


Σχόλια