Διαφορετικό επίπεδο -κυρίως- εκτός παρκέ


 O Παναθηναϊκός στο μπάσκετ ανέβηκε επίπεδο, ύστερα από τα χρόνια της μιζέριας και καλείται να φτάσει εκεί που ήταν με Παύλο-Θανάση και Ζοτς.

Το βλέπαμε το καλοκαίρι με τις μεταγραφικές κινήσεις, το βλέπουμε κάθε αγωνιστική που περνάει με την ομάδα να δένει και να αποδίδει ολοένα και περισσότερο. Ομάδα με αστέρες που τους ξέρει η Ευρώπη και το ΝΒΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όμως...εκεί που έχει "εκτιναχτεί" η φάση είναι στα όσα συμβαίνουν εκτός παρκέ.

Η ΚΑΕ προχωράει σε συνεχόμενες πετυχημένες κινήσεις, όσον αφορά την σχέση του κόσμου με την ομάδα κι αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Παρά τα πολύ ακριβά εισιτήρια που πλέον έχουν γίνει κανόνας στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος βρίσκει τον τρόπο να γεμίζει το κλειστό και από εδώ και στο εξής είναι σχεδόν δεδομένο πως το ένα sold out θα φέρνει το άλλο.

Το πέταλο της Θύρας 13 πήγε σε καλύτερο σημείο που επιτρέπει να γίνουν πολύ πιο ωραία πράγματα και λογικά θα δούμε λίαν συντόμως..

Τα πακέτα για τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν βρει πλήρη ανταπόκριση και σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα έφταναν ούτε 2 αεροπλάνα.

Το στοίχημα της ασφάλειας στο ΟΑΚ κερδίζεται και πλέον βλέπεις ολοένα και περισσότερα παιδάκια να έρχονται και να διασκεδάζουν με τους γονείς τους.

Το οπτικοακουστικό θέαμα βελτιώνεται συνεχώς και φέρνει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Όπως λοιπόν λέμε τα άσχημα, έτσι πρέπει να λέμε και τα καλά. Και μέχρι στιγμής όλος ο μπασκετικός οργανισμός βρίσκεται σε μια άνθιση που ελπίζουμε να σταθεροποιηθεί στην κορυφή της Ευρώπης.


ΥΓ: Και μόλις ολοκληρωθεί το...νέο ΟΑΚΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επίσκεψη ομάδας ΝΒΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σχόλια