Πάει σε κάτι ξένο


H εποχή Γιοβάνοβιτς τελείωσε άδικα και πρόωρα. Ο Αλαφούζος το...πήρε πάνω του κλείνοντας ξαφνικά τον Τερίμ και βάζοντας τον Παναθηναϊκό σε νέες περιπέτειες.

Περιπέτειες γιατί πρώτον προχωράει σε αλλαγή προπονητή με την ομάδα αφενός να είναι στον βασικό της στόχο και αφετέρου να έρχονται ντέρμπι, που ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα υπήρχε τρόπος να διαχειριστούν. 

Δεύτερον, γιατί ο Τούρκος προπονητής φέρνει μαζί του κάτι...ξένο. Εκπροσωπεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη του Γιοβάνοβιτς κι αυτό έγινε κατανοητό από τις πρώτες του δηλώσεις. Από την μετριοπάθεια στην έπαρση και μένει να δούμε αν αυτή η σιγουριά υποστηριχτεί με τα αποτελέσματα που καλείται να φέρει ή θα μείνει ως ένα...show.

Τρίτον, γιατί είναι ένας φτασμένος προπονητής που πέτυχε μόνο μέσα στην χώρα του και τα επιτεύγματα για τα οποία έγινε γνωστός ακουμπούν άλλη γενιά. Στο 2023, ένας προπονητής που έχει πετυχημένη παίξει μόνο εντός συνόρων και δεν...χειρίζεται την Αγγλική δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει.

Και τέταρτον, γιατί στην εξίσωση εμπλέκεται ο Αλαφούζος και η ιστορία έχει δείξει πως οι αποφάσεις του -ειδικά μέσα στις αγωνιστικές περιόδους- φέρνουν περισσότερα προβλήματα, παρά λύσεις.

Ο Τερίμ ήρθε λοιπόν...ο χρόνος δεν γυρίζει...ο Αλαφούζος προς το παρόν δεν εξαφανίζεται...οπότε πρωτάθλημα ή τίποτα.


ΥΓ: Μακάρι να μην βγει Τούρκος Μπόλονι...

ΥΓ2: Ευχαριστώ είπε στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ προς τον Γιοβάνοβιτς. Συγνώμη βρέθηκε κανένας να του πει από την ΠΑΕ για τον τρόπο που του φέρθηκαν; 

ΥΓ3: Το πνεύμα νικητή δεν συνάδει πάντα με έπαρση και αλαζονεία. 13 χρόνια με τον Ομπράντοβιτς νομίζω ήταν αρκετά για να το καταλάβουμε.

ΥΓ4: Δεν θα μου προκαλέσει καμία εντύπωση, εάν δεν βγάλει την χρονιά.

ΥΓ5: Καχυποψία μέχρι να μας αποδείξει το αντίθετο με πράξεις. Όπως υπήρχε με τον Γιοβάνοβιτς, όπως υπάρχει με κάθε πρόσωπο που εμφανίζεται στα χρόνια του Αλαφούζου.

Σχόλια