Έσπασε την...ρουτίνα ο Γερεμέγιεφ!

 Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ηττών που πόνεσαν και εντόνης αμφισβήτησης, ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώριο λάθους στον Βόλο. Το τριφύλλι είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερνε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά και να προκαλέσει "ασφυξία" στον αντίπαλο. 

Η κλασική ρουτίνα μέχρι που ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μην κάνει τα αναμενόμενα. Πέρασε τον Γερεμέγιεφ και μετά από μια εξαιρετική ενέργεια-ασίστ του Ιωαννίδη, ο Σουηδός έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ και έβγαλε από πάνω της, το όποιο άγχος υπήρχε για νέο στραβοπάτημα.

Στα καπάκια ο Αράο έκανε το 0-2 με κεφάλια και λίγο αργότερα πάλι ο Γερεμέγιεφ το 0-3...με ψαλιδάκι!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε λοιπόν από τον Βόλο, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα 3Χ3 στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Πας, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και να πάει ως...πρώτος στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι πως αποδείχθηκε η ανάγκη του Παναθηναϊκού να σπάσει την ρουτίνα του και να μην έχει ακριβώς τις ίδιες, αναμενόμενες αντιδράσεις και τα ίδια αναμενόμενα πρόσωπα σε κάθε ματς. 

Εάν η ομάδα θέλει να βγει νικήτρια σε αυτήν την κούρσα πρέπει να γίνει πιο...απρόβλεπτος. Κάτι που θα του προσφέρει παράλληλα και μεγαλύτερη φρεσκάδα.

Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από την σημερινή εμφάνιση του Γερεμέγιεφ.

Σχόλια