Παιδική χαρά διασκέδασε Ατρόμητο και αντιπάλους

 

 Για ακόμη ένα ματς...ο Παναθηναϊκός ήταν παιδική χαρά στην άμυνα και έκανε δώρο την νίκη στον αντίπαλο...

Για ακόμη ένα ματς...ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την πτωτική του πορεία...

Για ακόμη ένα ματς...ο Παναθηναϊκός κέρασε φαρμάκι τον κόσμο του και διασκέδασε τους αντιπάλους του...

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, την ίδια περίοδο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς τρώει χαστούκια, χάνει την όποια διαφορά είχε και μαζί την πρώτη θέση. Αυτήν την φορά, ευνοημένος της υπόθεσης βγήκε ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν είπε όχι στα δώρα του Μπρινιόλι και της άμυνας του, κερδίζονας μας με 3-2.

Μέχρι πρότινος λέγαμε πως η ομάδα έχει θυσιάσει την αμυντική της φερεγγυότητα με σκοπό να γίνει πιο επιθετική, πως δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από την απώλεια του Μάγκνουσον, πως...την έχει φάει το κακό το μάτι. Προφανώς, όλα τους πιάνονται άκυρα, αφού τα τραγικά λάθη που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο μήνα ακουμπάνε τα όρια του...ανεξήγητου. Και σίγουρα δεν γίνεται να συνεχιστούν.

Μετά την αποτυχία της Πέμπτης, η ομάδα προδόθηκε σήμερα από τα λάθη της και μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια, καθώς ο Πάοκ ήδη μας πέρασε, η Άεκ πιθανότατα το ίδιο αύριο και ο γαύρος θα μας φτάσει. 

Δεν ξέρω, εάν τα αποδυτήρια είναι όπως πέρυσι, ούτε εάν οι συζητήσεις με τον Μπρινιόλι για την ανανέωση του έχουν δημιουργήσει τρίτα θέματα. Αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα δεν βγάζει σε καμία περίπτωση την ίδια συνοχή αγωνιστικής συμπεριφοράς, όπως πέρυσι. 

Και επειδή τα 11 χρόνια Αλαφούζου μας έχουν κάνει σοφότερους...το μυαλό μας μόνο κακές σκέψεις μπορεί να κάνει, πως τα πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο...

Σχόλια