Απέτυχε με ντροπιαστικό τρόπο...


 Σε έναν όμιλο
που ξεκίνησε με 4 βαθμούς τις 2 πρώτες αγωνιστικές και ήταν πρώτος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μην πάρει άλλο βαθμό και να τερματίσει τελευταίος.

Σε ένα εντός έδρας ματς που πήγαινε για δύο αποτελέσματα, κατάφερε να χάσει από την Μακάμπι Χάϊφα και να μην καταφέρει ούτε τον...υποβιβασμό στο Conference league.

Μπορεί κάποιοι να έχουν την ανάγκη να βρουν δικαιολογίες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός απέτυχε. Και μάλιστα με ντροπιαστικό τρόπο, μπροστά στον κόσμο του.

Ακόμη και όσοι ισχυριστούν πως δεν ήμασταν ούτε για την 3η θέση, η έναρξη του ομίλου δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο πέρα από απόδειξη αποτυχίας. 

Δεν γίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς έστω ένα ματς στα τέσσερα, στα οποία μάλιστα είχες και ευνοϊκές συνθήκες. Δεν γίνεται σήμερα να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να περιμένεις να φας γκολ για να ξυπνήσεις και να κυνηγήσεις το γκολ.

Περιμέναμε το αυτονόητο σήμερα. Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και όχι τέτοια απογοήτευση.

Κάποιοι μεγάλωσαν με τον Αλαφούζο και μπορεί να θεωρηθούν πως σήμερα δεν έγινε και τίποτα τραγικό. Όμως η ιστορία της ομάδας δίνει απαντήσεις από μόνη της και μια τελευταία θέση στο Europa League δεν γίνεται να μεταφράζεται σε κάτι άλλο πέρα από αποτυχία.


ΥΓ: Πλην των εντός με Μαρσέιγ και Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να επιβληθεί απέναντι σε ποιοτικές ομάδες. Κι επειδή έχουμε φτάσει Δεκέμβριο, αυτό πλέον δεν γίνεται να είναι ούτε τυχαίο, ούτε αποδεκτό.

Σχόλια