Πολύ μεγάλη απώλεια


Όταν πριν 2 μήνες, ο Μάγκνουσον σωριαζόταν στο χορτάρι και γινόταν γνωστό πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, σε όλους έγινε κατανοητό πως ο Παναθηναϊκός χάνει ένα από τα πιο πολύτιμα γρανάζια της μηχανής του.

Δύο μήνες μετά, σχεδόν όλοι πρέπει να έχουν αντιληφθεί πως η απώλεια του Ισλανδού στόπερ είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο περιμέναμε. Παρά την κριτική που δεχόταν (soft, αργός), ο Μάγκνουσον ταίριαζε γάντι στο οικοδόμημα του Γιοβάνοβιτς. Ή μάλλον ήταν καταλυτικός στην διαμόρφωση του παιχνιδιού του.

Το περιβόητο build up του τριφυλλιού χωλαίνει τον τελευταίο καιρό και πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η συγκεκριμένη απουσία, η οποία μέχρι στιγμής δεν μπορεί να καλυφθεί από τους υπόλοιπους του ρόστερ (μόνη εξαίρεση ο Μπράουν που ακόμη περιμένουμε να τον δούμε). Ο Μπρινιόλι και οι μπακ έχουν χάσει μια σίγουρη πάσα και οι μπροστά γραμμές, μια καλή μεταβίβαση.

Πόσο πιθανό είναι να βρεθεί ένας αντίστοιχος Μάγκνουσον τον Ιανουάριο και να μπει άμεσα στα παπούτσια του, μόνο ο Γιοβάνοβιτς, ο Παπαδημητρίου και το team τους το ξέρουν. 

Όμως, δεδομένα πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο από τους υπάρχοντες...

Σχόλια