Αναπόφευκτο, παράλογο και ιδανικό


 Άϊντραχτ, Πόρτο, Μπενφίκα, Μπράγκα, Στουτγκάρδη, Μπολόνια και πιθανότατα οι μνηστήρες για τον Ιωαννίδη θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

Αυτό είναι κάτι όμορφο για τον παίκτη που μέσα σε 2 χρόνια έχει υπερτριπλασιάσει την αξία του και σήμερα στα 23 του αποτιμάται στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το trnasfermarkt, αλλά κάτι ανησυχητικό για τον Σύλλογο.

Όχι, δεν ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν που πιστεύουμε πως στο σημερινό ποδόσφαιρο, εάν αναδειχθεί ένας νέος παίκτης θα είμαστε ικανοί να τον κρατήσουμε για πάντα. Όμως, η αλήθεια είναι πως ο Ιωαννίδης έχει ένα πακέτο που θα λείψει εάν και όταν αφήσει το τριφύλλι για το εξωτερικό.

Νέος, Έλληνας σε μια ομάδα που δεν έχει Έλληνες, επιθετικός και σιγά-σιγά είδωλο για τα παιδιά και σημείο αναφοράς για τον κόσμο του Συλλόγου.

Είναι λοιπόν αναπόφευκτο να τον δούμε σε κάποια φάση να αποχωρεί...

Θα είναι παράλογο εάν φύγει σε μια από τις ερχόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους...

Θα είναι ιδανικό εάν ομάδα και παίκτης συμφωνήσουν να ζήσουμε για κάποια χρόνια την "εποχή Ιωαννίδη". Οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από το πρόσφατο παρελθόν, η παρουσία του Γιοβάνοβιτς αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη του παίκτη και οι πιθανοί τίτλοι σε συνάρτηση με την Ευρωπαϊκή παρουσία είναι win-win και για τις δύο πλευρές.


ΥΓ: Η περίπτωση Ιωαννίδη θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε εάν η ΠΑΕ έχει μάθει να πουλάει πλέον στην σωστή τιμή, σε μια αγορά που προσφέρει απλόχερα εκατομμύρια.

Σχόλια