Ακόμη πιο επικίνδυνο χωρίς λόγο


 Στις 6 Δεκεμβρίου
ορίστηκε τελικά ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με τον γαύρο στην Λεωφόρο. Μια ημερομηνία που είναι...ιδιαίτερη για την Ελλάδα, λόγω της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και οι πορείες που λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα συνδυάζονται σχεδόν πάντα από επεισόδια.

Με την Αστυνομία να μην έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως για την διεξαγωγή του αγώνα, στην ΠΑΕ πρέπει να...τριπλοσκεφτούν εάν μπορούν να διαχειριστούν ένα ήδη επικίνδυνο ματς, σε ακόμη πιο επικίνδυνες συνθήκες.

Γιατί...ζούμε στην Ελλάδα και όλοι ξέρουμε πως είτε ο γαύρος μετά τις τιμωρίες που έφαγε θα επιδιώξει να δημιουργήσει μπάχαλο με το παραμικρό...ρεφάροντας τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, είτε αυτή η ημερομηνία από μόνη της είναι ικανή να μεταφέρει τα επεισόδια πέριξ της Λεωφόρου.

Προσωπικά, εκτιμώ πως είναι σαν να πιάνουμε μόνοι το κεφάλι μας και να το πετάμε σε ένα καζάνι με λάβα. Η ΠΑΕ πρέπει να μην δεχτεί την συγκεκριμένη ημερομηνία και να πιέσει σε αλλαγή της. Ακόμη κι αν πιεστεί περισσότερο το πρόγραμμα της ομάδας τον ερχόμενο μήνα, είναι προτιμότερο από το να βρεθεί -απο το πουθενά και χωρίς λόγο- με πιθανά προβλήματα.

Εκτός κι αν την προλάβει η Αστυνομία, που η λογική λέει πως δεν θα δώσει το ΟΚ για αυτό το ματς, στο κέντρο της Αθήνας.


ΥΓ: Εάν εν τέλει γίνει το ντέρμπι στις 6/12, είναι περιττό να πούμε πως θέλει 13 φορές μεγαλύτερη προσοχήψ από όσους βρεθούν στο γήπεδο.

Σχόλια