Τζάμπα και βερεσέ


 Σε ένα ματς που το ήλεγχε απόλυτα και σου έδινε την αίσθηση πως αργά ή γρήγορα θα ξεκλείδωνε η άμυνα του Άρη, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το πουθενά ύστερα απο λάθος του Μπρινιόλι και μια ακόμη κακή συμπεριφορά της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στην ροή του αγώνα…κλείδωσε την δεύτερη ήττα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα με 2-0 στο Χαριλάου.

Κι αν στις ήττες με Άεκ και Ρεν χάσαμε απο καλύτερες ομάδες, σήμερα ο Παναθηναϊκός έχασε κυριολεκτικά μόνος του, επιβεβαιώνοντας ξανά πως το περυσινό του όπλο πλέον δεν υπάρχει και η άμυνα που θυσιάστηκε για να γίνουμε πιο επιθετικοί, έχει γίνει αρκετέ σοφτ και μας στοιχίζει.

Επίσης, το τριφύλλι σε ακόμη ένα μεγάλο ματς δεν κερδίζει και αυτό απο μόνο του πρέπει να προβληματίσει, μιας και πλέον το πρωτάθλημα δεν το δίνουν τα μικρά ματς, ελέω play off.

Με την αποψινή ήττα, η διαφορά από τους υπόλοιπους έπεσε στο ελάχιστο. Προφανώς, καμία καταστροφή δεν επήλθε, όμως ο Παναθηναϊκός χωλαίνει στα μεγάλα ματς και αυτό πρέπει να το διορθώσει.

Τώρα έχει Βιγιαρεάλ την Πέμπτη, με το μυαλό να είναι και στο Μακάμπι-Ρεν, όπου…απαγορεύεται να παρουν κάτι οι Ισραηλινοί.


ΥΓ: Όσοι προσωποποιούν την ήττα και κατηγορούν τον Μπρινιόλι είναι τουλάχιστον άδικοι. Ναι, το πληρώνουμε ξανά με δικό του λάθος αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία του.

Σχόλια