Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία


 Μια μεγάλη ευκαιρία
πέταξε απόψε ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα από την Ρεν με 1-2 και κάνοντας την ζωή του πιο δύσκολη για την συνέχεια του ομίλου, κυνηγώντας ουσιαστικά ένα διπλό σε ένα από τα επόμενα εκτός σε Γαλλία και Ισπανία, για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Και μιλάω για ευκαιρία γιατί πρώτον σε περίπτωση νίκης -ή ακόμη και ισοπαλίας- το τριφύλλι θα είχε τον έλεγχο του ομίλου σε μεγάλο βαθμό και δεύτερον γιατί τους είχε τους Γάλλους. 

Αν και όλοι αναφέρονται στις δύο στιγμές αδράνειας στις αρχές των δύο ημιχρόνων, εμένα θα μου επιτρέψετε να μείνω μόνο στην πρώτη. Το γκολ που δεχθήκαμε στο 7' ήταν αρκετό για να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, να ανεβάσει αρκετά ψηλά την ομάδα με αποτέλεσμα να κάνει φάσεις αλλά και να δέχεται με αρκετή ευκολία, κάνοντας το παιχνίδι ρουλέτα.

Τελικά, η...μπίλια έκατσε στην Ρεν η οποία έκανε το 0-2 επίσης στην πρώτη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο τέμπο, βρήκε το γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη, αλλά οι μαζεμένες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς στο κέντρο δεν βοήθησαν την ομάδα. Ευκαιρίες έγιναν με την μεγαλύτερη να έρχεται στο τέλος, αλλά δεν ήρθε και η ισοπαλία που θα φάνταζε σαν...νίκη.

Τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αναγκάζουν την ομάδα να σπάσει την έδρα μια εκ των Ρεν ή Βιγιαρεάλ και να πάει σε έναν "τελικό" κόντρα στην Μακάμπι την τελευταία αγωνιστική.

Ξαναλέω, κρίμα γιατί δεν ήταν σήμερα "ήττα Άεκ"... 


Σχόλια