Να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης


 Τα τελευταία δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον Φαλ κάτω απο την ρακέτα, με τον γαύρο να αποκτάει ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό μεταφράστηκε απο το χαμηλής ποιότητας ρόστερ της τελευταίας διετίας. Κι ως ένα σημείο είναι μια πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι ο γαύρος ενίσχυσε πολύ την ρακέτα του με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, δημιουργώντας εάν απο τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη. Οι αρχικοί φόβοι ότι δεν θα αντιμετωπίζεται στο 5, κόπασαν με το ποιοτικό μεταγραφικό ντεμαράζ του τριφυλλιού σε όλες τις θέσεις.

Χθες, παρότι ο γαυρος είχε την απώλεια του Φαλ, δεν χτυπήθηκε ατην ρακέτα όσο περίμενα. Είτε με τον Λεσόρ, είτε με τον Μπαλτσερόφσκι, η ομάδα του Αταμάν αδυνατούσε να περιορίσει τον Σέρβο σέντερ. Αν και αγωνίστηκε 35 (!) λεπτά, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να τον φορτώσουν με φάουλ και να περιορίσουν το παιχνίδι του.

Το αποτέλεσμα αυτής της αδυναμίας, η καθοριστική συμβολή του στην νίκη του γαύρου.

Αν και η χρονια μόλις άρχισε, αυτή η παράμετρος θα πρέπει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα την ομάδα καθώς εάν θελουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή, τις επόμενες φορές δεν θα βρούμε μόνο τον Μιλουτίνοφ αλλά και τον Φαλ.

Σχόλια