Η ανανέωση Λοντίγκιν δείχνει πολλά


 Η συμφωνία
ανανέωσης που επήλθε με τον 33χρονο τερματοφύλακα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι σίγουρα μια ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα, αλλά σίγουρα αναδεικνύει πολλά πράγματα για τις δομές του του συνόλου.

Εφόσον η συγκεκριμένη ανανέωση δεν είναι προπομπός αρνητικών εξελίξεων με την ανανέωση Μπρινιόλι, τότε φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τα δυνατά αποδυτήρια που έχουν φτιαχτεί επί ημερών Γιοβάνοβιτς.

Γιατί μην ξεχνάμε πως ο Λοντίγκιν πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκός, όντας ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και παρότι ξέρει πως θα είναι το νούμερο δύο κάτω από τα γκολποστ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του εδώ.

Μια παράμετρος μπορεί να είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Και μια δεύτερη πιθανότατα αφορά τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του κατά την φετινή σεζόν. Πέρυσι μέτρησε 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμού του Μπρινιόλι, ενώ φέτος μόλις στην 8η αγωνιστική ήδη έχει τις περυσινές του παρουσίες κι αυτές όχι λόγω τραυματισμού του Ιταλού, αλλά ως αποτέλεσμα του μεγαλύτερου rotation του Γιοβάνοβιτς, το οποίο είναι δεδομένο πως θα έχει συνέχεια, με τον Ρώσο τερματοφύλακα να έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Σχόλια