Δικαίωση: Κέρδισε τους κλέφτες και πάτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος!


Μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες κάθε πιθανού και απίθανου γεγονότος που έχουμε ζήσει...ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κυνηγήσει και να βρει το δίκιο του!

Η κροτίδα...δυναμίτης που έριξε κάτω τον Χουανκάρ έχει συνέπειες για τους διαχρονικούς κλέφτες και αρρωστημένα γκεμπελισκους. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League έκρινε ως υπαίτιο τον γαύρο, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, να τρώνε -1 και να έχουν 2 κεκλεισμένων των θυρών.

Καμπάνες που...είχαμε συνηθίσει να πέφτουν στον Παναθηναϊκό και καμπάνες που δεν είχαμε συνηθίσει να πέφτουν στον γαύρο όταν θεωρούσαν πως στο Καραϊσκάκη επικρατούν άλλοι νόμοι.

Από την στιγμή που σήμερα γίνεται κατανοητό πως δεν μπορούν να ρίχνουν σε παίκτες μας οτιδήποτε (όπως στον Τζόρβα, τον Αναστασίου, τον Μπεργκ και δεν ξέρω γω ποιον άλλον...), θα αλλάξουν και οι όροι. Ή μάλλον θα γίνουν ίδιοι και για αυτούς.

Μετά τις αναμενόμενες και φυσιολογικές τιμωρίες -που ελπίζω να μην αλλάξουν στο ελάχιστο μετά την έφεση που θα ασκήσουν- η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πατάει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΥΓ: Όπως κάποτε όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάρει παιχνίδια στα χαρτιά γιατί ήταν όλοι τους διαφορετικοί...

ΥΓ2: Η τιμωρία είχε έρθει από το βράδυ της Κυριακής, όταν οι τόνοι του Μαρινάκη στις δηλώσεις που έκανε ήταν πιο ήρεμοι κι από ατμόσφαιρα αγώνα βόλεϊ του γαύρου...

ΥΓ3: Η σιωπηρή στάση της ΠΑΕ και οι κινήσεις που έκανε, δικαιώθηκαν.

ΥΓ4: Όταν η ομάδα νιώθει ότι προστατεύεται, συμπεριφέρεται κι αλλιώς. Αν την Κυριακή κάναμε πως δεν συνέβαινε τίποτα, με την...μαγκιά τους πιθανότατα θα σε κέρδιζαν και θα σου προσέφεραν απλόχερα ακόμη μια εσωστρέφεια, βάζοντας σε κίνδυνο ό,τι καλό έχει φτιαχτεί.

ΥΓ5: Μετράτε δάκρυα από τους αντικειμενικούς τις επόμενες μέρες...

ΥΓ6: Απόφαση-ορόσημο για όλες τις ομάδες Καλό θα είναι οι οπαδοί να επιστρέψουν στις βασικές τους αρχές που άρχιζαν και τελείωναν στην φωνή. 

ΥΓ7: Είναι άρρωστο να κερδίζουμε παιχνίδια και βαθμούς στα χαρτιά, ενώ να χάνουμε δεν είναι;

Σχόλια