Επιτέλους, αντέδρασε!


 Αγωνιστικά…ο Παναθηναϊκός επιτέλους κατέβηκε στο Φάληρο για να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και όχι τόσο-όσο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει τον έλεγχο του αγώνα, να ανοίγει το σκορ με τον Βαγιαννίδη και να χάνει άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες για να αυξήσει τα τέρματα του.

Εξωαγωνιστικά…μόλις δέχθηκε την ισοφάριση στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι επιστήμονες αποφάσισαν να παίξουν το χαρτί της τρομοκρατίας εκμεταλλευόμενοι το γκολ του γαύρου και να πετάξουν ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στον χώρο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες μας ΔΥΝΑΜΙΤΗ και όχι κροτίδα όπως κακώς γράφεται παντού.

Κι επιτέλους, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε! Η ομάδα έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια και δεν ξαναβγήκε. Έπραξε το αυτονόητο και δεν επέλεξε ξανά να γίνει ο μαλάκας της υπόθεσης και ο ηθικός νικητής.

Αν και στην Ελλάδα είναι πιθανό να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο τέλος ως…θύτης που είδε παίκτη του να σωριάζεται απο δυναμίτη…

Για αυτό η ΠΑΕ -όσο εμπιστοσύνη κι αν δεν υπάρχει- πρέπει να βρει τρόπο και να υποστηρίξει το αυτονόητο. Να πάρει το ματς στα χαρτιά απέναντι σε μια ομάδα που της το έχει κάνει πάνω απο μια φορά. 

Κρίμα που το ματς δεν τελείωσε λόγω του δυναμίτη γιατί λογικά θα κερδίζαμε αλλά θα ήταν πολύ μεγαλύτερο κρίμα αν ξανά επιλέγαμε να κάνουμε τους μαλάκες.

ΥΓ: Το τι θα διαβάσουμε τις επόμενες μέρες είναι δεδομένο. Ο γαύρος είναι σύστημα και αυτό φάνηκε και σήμερα.

ΥΓ2: Δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα…αλλά ο Παναθηναϊκός δεν εχει παράγοντες με κύρος. Και δεν μιλάω για πρώτης γραμμής μόνο.

ΥΓ3: Ελπίζω όλα αυτά να μην χαλάσουν το μυαλό της ομάδας για την Πέμπτη έχει ένα παρα πολύ σημαντικό ματς με την Ρεν στην Λεωφόρο.

Σχόλια