Τον γλίτωσε από κάζο ο Γερεμέγεφ!


 Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός ήταν αισθητά ανώτερος απο τον Πάοκ…χρειάστηκε μια κεφάλια του Γερεμέγεφ στην τελευταία φάση του αγώνα, για να γλιτώσει από δεύτερη σερί ήττα σε εντός έδρας ντέρμπι και να λήξει το ματς με 2-2.

Το τριφύλλι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, το πρώτο ημίχρονο είναι απο τα καλύτερα του φετινού Παναθηναϊκού, όμως η χαμένη αξιοπιστία της άμυνας μας σε σχέση με πέρυσι στοίχισε.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, είχε τον πρώτο λόγο αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Αντιθέτως ο Πάοκ βρήκε 2 γκολ σε 3-4 φάσεις και έβαλε την ομάδα του τριφυλλιού δυο φορές πίσω στο σκορ.

Σίγουρα η σημερινή ισοπαλία πονάει αλλά η εμφάνιση ομορφαίνει την εικόνα. Επιπλέον, έχει την δική του αξία πως η ισοφάριση προήλθε απο ένα πρόσωπο που αναμέναμε καιρό να δούμε και ίσως αυτό το τέρμα αποτελέσει την αφορμή για να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.

Στα των παικτών, Αράο, Τζούρισιτς, Μπερνάρντ, Τσέριν καλοί. Δεν μου άρεσαν Χουάνκαρ, Παλάσιος ενώ ο ζ Ιωαννίδης είχε κλειστεί πολύ καλά απο τον Πάοκ.

Τώρα έχει Ισραήλ όπου είμαι αισιόδοξος και μετά Ατρόμητο για να κλειδώνουμε την διαφορά από τον γαύρο στο -3 και να πάμε στο τηγάνι για να το φέρουμε στα ισια.


ΥΓ: Λουτσέσκου…κλόουν απο τους λίγους. Για να έκανε και τον Γιοβάνοβιτς να μιλήσει με χαρακτηρισμούς, φανταστείτε…

ΥΓ2: Δεν είναι έδρα έτσι η Λεωφόρος. Αντί να βράζει το γήπεδο σε όλες τις θύρες στο 1-2 ήταν θέατρο…


Σχόλια