Άνοιξε λογαριασμό


 Σεφτέ στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί την πρώτη αγωνιστική να πληγώθηκε από τον αιώνιο του αντίπαλο, όμως η ομάδα του Αταμάν λύγισε την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου και προστάτευσε την έδρα του, νικώντας 78-71.

Απόντος του Σλούκα, MVP τον Λεσόρ και καθοριστικό παίκτη τον Ματζούκα, ο Παναθηναϊκός δεν υπήρξε δευτερόλεπτο πίσω στο σκορ. Με ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο πήρε μια διαφορά 12 πόντων, την οποία κλήθηκε να διαχειριστεί στην συνέχεια αντιμετωπίζοντας την αυξομειώμενη πίεση των Γερμανών αλλά και των δικών του λαθών, που δεν τον βοήθησαν να τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Αυτό που μετράει όμως στην αρχή της σεζόν δεν είναι τόσο ο τρόπος, αλλά η ουσία. Κι αυτή λέει πως η ομάδα πήρε την πρώτη νίκη και ανάσες για την συνέχεια. Είναι δεδομένο πως ένα ρόστερ που άλλαξε σχεδόν όλο, θέλει χρόνο. Οπότε ας έρχονται οι νίκες όπως να ναι και θα έρθει και ο ελκυστικός τρόπος στην συνέχεια.

Τώρα έχει Περιστέρι και την Τρίτη Φενέρ εκτός.

Για να δούμε τι θα δούμε.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/game-center/2023-24/panathinaikos-athens-fc-bayern-munich/E2023/13/#info

Σχόλια