Τα ευκόλως εννοούμενα ΔΕΝ παραλείπονται


 Την νέα εμφάνιση
του παρουσίασε ο Παναθηναϊκός με φόντο την Ακρόπολη...κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε μια εκδήλωση αντάξια του Συλλόγου, στο μουσείο της Ακρόπολης, το τριφύλλι έκανε γνωστές τις φανέλες που θα...κληθούν να επιστρέψουν την ομάδα στην κορυφή.

Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν πως η...υπερέκθεση του ιστορικότερου μνημείου της χώρας μας είναι αχρείαστη, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει.

Την τελευταία δεκαετία (+) όπου ο Σύλλογος βίωσε πρωτόγνωρα γεγονότα σε όλα τα επίπεδα, επέτρεψε στον γαύρο να καπηλευτεί την Αθήνα και να συνδεθεί με...το ζόρι μαζί της. Οι απόπειρες πολλές, με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια να επισημαίνει την ανάγκη του τριφυλλιού να αναδείξει ξανά τα αυτονόητα.

Όταν λοιπόν έχει υπάρξει τέτοια προπαγάνδα σε επιθετικό βαθμό, τότε τα ευκόλως εννοούμενα ΔΕΝ παραλείπονται. Δεν γίνεται να παραλείπονται. 

Τόσο σε επίπεδο Ερασιτέχνη, όσο και σε επίπεδο ποδοσφαίρου/μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει (και προχωράει) σε συμβολικές και ουσιαστικές κινήσεις ανάδειξης της γενέτειρας του.

Καλορίζικες λοιπόν...καλοτάξιδες...και μακάρι να αφήσουν το δικό τους -ευχάριστο- στίγμα στην ιστορία του Συλλόγου.





Σχόλια