Δεν προκαλούν ανησυχία


 Ισόπαλο 1-1 ήρθε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε Άεκ και γαύρο, με την εικόνα των δύο ομάδων σίγουρα να μην φοβίζει, αλλά ούτε και να προκαλεί κάποια ανησυχία.

Με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Άεκ στην Λεωφόρο και τον γαύρο να παρουσιάζεται ως καλύτερος σε σχέση με πέρυσι, δεν μπορώ να πω πως με βάση τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής υπάρχει κάτι που με κάνει να απαισιοδοξώ για την φετινή μάχη της κούρσας.

Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν θα ήταν άτοπο να βγουν κάποια συμπεράσματα. Κι αυτό με γνώμονα κυρίως την εικόνα του Παναθηναϊκού που φαίνεται βελτιωμένος, συμπαγής, σοβαρός και ισορροπημένος. 

Μπορεί σε 10 αγωνιστικές να έρθουν τα πάνω-κάτω και είτε το τριφύλλι να χάσει όλα τα στοιχεία αξιοπιστίας του, είτε άεκ και γαύρος να βγάζουν μάτια με την μπάλα που θα παίζουν. Μέχρι στιγμής όμως έχω την αίσθηση πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πατάει καλύτερα στο γήπεδο και δεν έχει σταματήσει την διαδικασία βελτίωσης του παιχνιδιού της.

Όπως έχω ξαναγράψει, φέτος έχω την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός θα τρέξει την σεζόν σαν την Λίβερπουλ του 2020 ή τον Πάοκ του 2019, που έχασαν το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες αλλά δίχως να αλλάξουν ταυτότητα έγιναν ακόμη πιο πειστικοί την επόμενη χρονιά και με συνέπεια καθόλη την σεζόν πήραν το πρωτάθλημα.

Προφανώς, μπορεί να διαψευστώ αλλά και το σημερινό Χ της Φιλαδέλφειας, μου επιβεβαίωσε αυτήν την αίσθηση.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και την άλλη Δευτέρα θα πάρουμε ένα ακόμη πιο αξιόπιστο δείγμα για το τι θα δούμε φέτος, αλλά δεν πιστεύω να πέσω έξω... 


ΥΓ: Αγωνιστικά πάντα.

Σχόλια