Ενδιαφέρουσα αλλαγή


Αν και
σε κάτι τέτοια ζητήματα επικρατεί ο ρομαντισμός και η συνήθεια, τολμώ να πω πως η αλλαγή θέσης της 13, δεν μου...έκατσε άσχημα. Ή μάλλον, για να ακριβολογώ, δεν μου έκατσε εντελώς άσχημα, καθώς όπως κι αν το κάνεις, όταν έχεις συνηθίσει την γωνίτσα...δεν την ξεσυνηθίζεις εύκολα.

Όμως, κυρίως οπτικά θεωρώ πως θα εξελιχθεί η παρουσία της 13 στο κλειστό. Όπως κι αν το κάνεις, το πέταλο είναι πέταλο και προσφέρει άλλες ανέσεις στην οργάνωση της κερκίδας. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον τομέα των κορεό δεν υπάρχει. Το ανοικτό πέταλο σου δίνει άλλες δυνατότητες για να παρουσιάσεις ένα ολοκληρωμένο κορεό σε σύγκριση με μια γωνία.

Όσον αφορά το ακουστικό, ίσως κι εκεί να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα, αφού δεδομένα ο πυρήνας του κόσμου θα είναι πιο κοντά στο παρκέ, σε σύγκριση με μέχρι πρότινος.

Μένει να δούμε, εάν ο κόσμος αγκαλιάσει αυτήν την αλλαγή ή δεν αλλάξει συνήθειες...


ΥΓ: Προφανώς, αυτή η αλλαγή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της ΚΑΕ, όπου θα "προστατέψει" τα ακριβά εισιτήρια, μιας και οι μπλε δεν θα είναι η συνέχεια της γωνιάς των οργανωμένων και θα είναι πιο ξεκάθαρα τα...όρια του πετάλου.

Σχόλια