Τεσσάρα…με Φωτάρα!

 


Μετά τα Γιάννενα και το Αγρίνιο, πάει και η Τρίπολη. Ο Παναθηναϊκός με τον φορμαρισμένο Ιωαννίδη ξόρκισε τον κακό του δαίμονα Αστέρα με το εμφατικό 1-4, αλλά όχι και με εμφατική εμφάνιση.

Με…βαθύ rotation που έπιασε μέχρι και τέρμα, το τριφύλλι πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και παράλληλα ο Γιοβάνοβιτς έδωσε μια πρώτη γεύση για το πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα σερί παιχνίδια.

Αν και το αποτέλεσμα μετράει -ειδικά σε τέτοιες έδρες που οι υπόλοιποι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα περάσουν αλώβητοι- το τριφυλλι μετά το 60’ και ενώ το σκορ ήταν 1-2 είχε άκρως προβληματική συμπεριφορά, περιμένοντας πίσω τον Αστέρα και δεχόμενος πίεση χωρις λόγο. 

Ευτυχώς λίγο αργότερα μπήκε ο Ιωαννίδης και το ματς…τελείωσε. Αρχικά, κάνοντας άψογη εκτέλεση στο -ανύπαρκτο- πέναλτι που κερδίσαμε και ύστερα με ένα πανεμορφο, εκτός περιοχής, πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα…έχει Πάοκ το μενού την Κυριακη στην Λεωφόρο. Έναν Πάοκ που πέρυσι δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε πέρυσι στην έδρα μας ούτε μια απο τις τρεις φορές που τον υποδεχτήκαμε.

ΥΓ: Αράο…ούτε κουνούπι δεν αφησε να περάσει απο μπροστά του.

YΓ2: Πολύ καλός Τζούρισιτς.

Σχόλια