Την έχει στο ΟΑΚΑ!


Έχασε με 2-1 αλλά το γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις μπορεί να χαμογελάει και να ετοιμάζεται για την ανατροπή του ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα.

Και να χαμογελάει γιατί ο Παναθηναϊκός την έχει την Μπράγκα και το ενδεχόμενο πρόκρισης φαντάζει ορθάνοιχτο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το τριφύλλι αν και ξεκίνησε καλά στην συνέχεια βρέθηκε να αμύνεται δίχως όμως να απειλείται ουσιαστικά και σε ένταση…Μαρσέιγ. Όμως μια καλή συνεργασία των Πορτογάλων, μας εβαλε πίσω στο σκορ και λίγο αργότερα ο Σπόραρ έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλο παιχνίδι.

Οι…συνηθισμένες αλλαγές του Γιοβανοβιτς έγιναν στο συνηθισμένο σημείο του αγώνα, αλλά μια ολιγωρία στο 74’ έκανε το σκορ 2-0 από το πουθενά.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα πάμε για ένα μίνι θαύμα στο ΟΑΚΑ, ο Ιωαννίδης με μια εκπληκτική ασίστ έβγαλε τον Μαντσίνι σε θέση γκολ και ο Αργεντίνος έδωσε την δυνατότητα σε ομάδα και κόσμο να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση την ερχόμενη Τρίτη.

Τα…είναι φαβορι οι Πορτογάλοι και τα σχετικά δεν ισχύουν για τον επαναληπτικό. Ο Παναθηναϊκός την έχει την Μπράγκα και το ΟΑΚΑ πρέπει να τιγκάρει και να κινείται σε ρυθμούς…απαίτηση της πρόκρισης!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!


Σχόλια