Χτυπήσε...καμπάνα!


 Η...παγκόσμια πρωτοτυπία
που λαμβάνει χώρα στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι με τα 2 στόπερ στην βασική προετοιμασία, επισκίασε κάθε αγωνιστική συζήτηση για το νικηφόρο (1-0) φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σοφιάς.

Μόλις ένα τέταρτο από την έναρξη του ματς, ο Σένκεφελντ έγινε αλλαγή μιας και ένιωσε τράβηγμα, το οποίο ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό.

Όμως, την στιγμή που το πλάνο έδειχνε τον Ολλανδό στόπερ να μην πατάει καλά, μέχρι και ο πιο άνιωθος πρέπει να ένιωσε πως αυτό που συμβαίνει με τα δύο στόπερ στην προετοιμασία είναι εγκληματικό και ικανό να τινάξει στον αέρα την σεζόν, πριν καν αρχίσει.

Άπαντες αντελήφθησαν πόσο εύκολο και φυσιολογικό είναι να υπάρξει ένας τραυματισμός -σοβαρός ή μη- στα δύο στόπερ και η ομάδα να κινδυνεύσει να αγωνιστεί με αλχημείες κόντρα στην Ντνίπρο. Όσο πιθανή είναι και μια κόκκινη κάρτα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι...

Η ομάδα είναι δεδομένο πως έχει αργήσει για μια άκρως σημαντική κίνηση και πως συνειδητά παίζει με την φωτιά.

Η καμπάνα σήμερα χτύπησε και ελπίζω να μην μας πέσει εν τέλει πάνω στο κεφάλι.


ΥΓ: Το μεγαλύτερο λάθος στην συγκεκριμένη ιστορία δεν συμβαίνει τώρα με την καθυστέρηση της μεταγραφής, αλλά πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Γιατί δεν ενήργησε γρήγορα στην υπόθεση με τον Σάρλια και έμεινε ξεκρέμαστη, όταν ζήτησε άλλα λεφτά από εκείνα που περίμεναν και γιατί δεν προχώρησαν περιπτώσεις πριν την λήξη της σεζόν, με δεδομένη την ανάγκη για προσθήκη ενός τρίτου βασικού στόπερ.

Σχόλια