Η περίπτωση Πινέδα μας θύμισε πως ακόμη υπάρχει Αλαφούζος (2023/24 edition)


 Πέρυσι τέτοια εποχή
, όταν η Άεκ ανακοίνωνε την αρπαγή Γκατσίνοβιτς, είχα γράψει πως η περίπτωση του, μας θύμιζε πως ακόμη υπάρχει Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, παρότι το τριφύλλι προερχόταν από μια ανέλπιστα καλή χρονιά -συγκριτικά πάντα με την εποχή Αλαφούζου- με την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχανε έναν βασικό του παίκτη και υπεύθυνο για την μεγάλη αλλαγή στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22.

Ένας βασικός μας παίκτης που θεωρήθηκε πως δεν άξιζαν τα λεφτά και εν τέλει τα έδωσε η Άεκ για να τον πάρει και να την βοηθήσει σημαντικά στην κατάκτηση του νταμπλ.

Το φετινό καλοκαίρι βιώσαμε την ίδια συνθήκη από την ανάποδη, αλλά με κοινό συμπέρασμα ότι ο Παναθηναϊκός έχει Αλαφούζο...

Ο Πινέδα που ήταν δανεικός από την Θέλτα, η οποία ήθελε να τον πουλήσει και τελικά η Άεκ τον έκανε δικό της, γιατί πολύ απλά αυτό έλεγε η λογική, μιας και τα -πολλά για τα Ελληνικά δεδομένα- λεφτά που έδωσε θα τα έδινε για άλλους πάνω-κάτω και με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Που κολλάει ο Παναθηναϊκός; Αν κι επισήμως -προφανώς- διαψεύστηκε το όποιο ενδιαφέρον για τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή, εάν το τριφύλλι είχε μια διοίκηση που λειτουργούσε με λογική και συναίσθημα, τότε ο Πινέδα θα αποτελούσε στόχο μετά την αρπαγή του Γκατσίνοβιτς. Θα αποτελούσε στόχο και θα ανακοινωνόταν, καταφέρνοντας σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ μας και σοβαρότατο πλήγμα στον βασικό αντίπαλο.

Αλλά είπαμε...Αλαφούζος.


YΓ: Το αστείο είναι πως κάποιοι κρατούσαν μικρό καλάθι για τον Αλαφούζο που μπορεί και να έκανε το μπαμ και να άφηνε τους πάντες μαλάκες. Αστείο είπα; Λυπηρό...

Σχόλια