Το λογικό...ερώτημα


 Η πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού ακούει στο όνομα Γιάννης Παπαδημητρίου και δεν έχει να κάνει με παίκτη, που προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας. 

Οι παθογένειες που έβγαλε η ομάδα στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ήταν λογικό να φέρουν αλλαγές στο οργανόγραμμα. Έτσι μετά την διετία του απόλυτου προσωποκεντρισμού, το οργανόγραμμα αλλάζει και η ομάδα αποκτάει τεχνικό διευθυντή, με σκοπό να βγάλει αρμοδιότητες από τον Γιοβάνοβιτς, αφήνοντας τον να ελαφρύνει και να μην είναι απαραίτητο όλα να περνάνε και να τρέχουν από εκείνον.

Βέβαια το λογικό...προκαλεί κι ένα ερώτημα, αφού το δίδυμο προπονητής-τεχνικός διευθυντής είναι μια συνταγή που έχει αποτύχει και προκαλέσει αρκετά ζητήματα, ξηλώνοντας πρόσωπα εν μια νυκτί.

Η καθυστέρηση στις μεταγραφές που οφειλόταν στο ξεσκόνισμα κάθε πιθανής και απίθανης παραμέτρου για κάθε υποψήφιο μεταγραφικό στόχο, δεν σημαίνει βέβαια πως θα έχει δεδομένα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Τα...κυβερνητικά ρεπορτάζ λένε πως ζήτησε άνθρωπο να τον πλαισιώσει και δεν πρότεινε ο ίδιος τον Παπαδημητρίου. Οπότε είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα, εάν θα υπάρξει χημεία μεταξύ τους και οι ρόλοι θα είναι ευδιάκριτοι, μαζί με τις αρμοδιότητες τους.

Δύο άνθρωποι είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι καλύτεροι από έναν όσον αφορά στην ταχύτητα, αλλά δύο άνθρωποι δεν είναι δεδομένο πως είναι καλύτεροι στην αποτελεσματικότητα των κινήσεων.

Οπότε μένει να δούμε, εάν θα δουλέψει ένα μοντέλο που δεν τραβάει στην ομάδα, εάν θα γίνουν μεταγραφές ενδεκάδας γρήγορα με σκοπό να είναι έτοιμες για τα τέλη Ιουλίου και εάν θα δώσουν ποιότητα ή μόνο υποσχέσεις.

Σχόλια