Κραυγές στο...mute


 Για ακόμη μια φορά, ο Ερασιτέχνης έβγαλε μια δυναμική ανακοίνωση σχετικά με τον διαιτητή που μας σφύριξε στον 3ο τελικό με τον γαύρο στο μπάσκετ γυναικών και τους χαρακτηρισμούς που έχει κάνει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας με τα γαύρικα συναισθήματα του, αλλά κυρίως με την αντιπάθεια του στον Σύλλογο.

Όμως για ακόμη μια φορά οι κραυγές του Ερασιτέχνη μοιάζουν σαν να είναι στο...mute. Κανένας δεν τους ακούει, κανένας δεν τους δίνει σημασία.

Μια διοίκηση που φωνάζει και παράλληλα προβάλει την αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία της, όχι να υποκινήσει καταστάσεις, αλλά να προστατέψει τον Σύλλογο.

Στον Ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον γαύρο, μίλησε για μηνύσεις που κανείς δεν ξέρει εάν έγιναν ποτέ και κυρίως εάν θα διωχθεί κανένας για τα όσα εγκληματικά συνέβησαν στο Μαρούσι.

Στο πινγκ πονγκ, οι τραμπουκισμοί του γαύρου πέρασαν και η αναβολή στους αγώνες που ήθελαν έγινε, με απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Στο final 4 μπάσκετ γυναικών, εισιτήρια δεν δόθηκαν στον Σύλλογο κι ενώ στην τελική διοργάνωση συμμετείχαν συνοικιακές ομάδες, δίχως κόσμο.

Σε όλα αυτά βγήκαν δυναμικά...αδύναμες ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος της μέρας ο Παναθηναϊκός βγήκε χαμένος...

Σχόλια