Φαίνεται αξιόπιστος, είναι έτοιμος, μπορεί και ικανός


 Το έγραψα
μετά την γκέλα ολκής με τον Βόλο και μπορώ να το επαναλάβω κάλλιστα και μετά το 2-0 κόντρα στον γαύρο. Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς παίζει σαν...τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς και η πραγματικότητα είναι πως στα play off δεν έχουμε γίνει σοφότεροι, ούτε έχουμε υποστεί κάποια πραγματική έκπληξη. Όλα όσα συμβαίνουν μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικά.

Εκτός κι αν κάποιος περίμενε πως ο Σέρβος θα πιανόταν 3η φορά απροετοίμαστος και θα έβλεπε ξανά τον γαύρο να κυριαρχεί στο χορτάρι...

Προφανώς κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να συμβεί και τελικά δεν συνέβη. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με ψυχή, δεν φοβήθηκε να παίξει στα ίσια do or die παιχνίδι πρωταθλήματος, έκανε γκολ τις πρώτες ευκαιρίες που του δόθηκαν και με μαεστρία διαχειρίστηκε το δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Τι από όλα αυτά δεν μας έχει δείξει την φετινή σεζόν το τριφύλλι; 

Ό,τι ξέραμε το είδαμε. Μια ΟΜΑΔΑ που φαίνεται αξιόπιστη στην διαδικασία των play off χωρίς σκαμπανεβάσματα, που δείχνει έτοιμη να παίξει παιχνίδια πρωταθλήματος και μπορεί να είναι και ικανή για να το κατακτήσει.

Ένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ που έχει μετατρέψει σε στρατιώτες πρώτης γραμμής όλους τους παίκτες του και ως άλλος τενόρος διαχειρίζεται με τους βοηθούς του τα πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, την ίδια εικόνα θα δούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μπετόν αρμέ πίσω και γκολ με το σταγονόμετρο μπροστά.

Το παιχνίδι της Τούμπας κρύβει το ίδιο ερωτηματικό που υπήρχε πριν από τον γαύρο. Στα μεταξύ μας 4 έως τώρα παιχνίδια, ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταφέρει να κουμαντάρει συνολικά τον Λουτσέσκου. Η λογική λέει πως δεν γίνεται να μην φέρει περισσότερο στα μέτρα του το προσεχές παιχνίδι με τον Πάοκ. Όπως έκανε στο δεύτερο εκτός με την Άεκ ,όπως έκανε τώρα με τον γαύρο.

Ένα διπλό, κάνει τον Παναθηναϊκό αυτομάτως φαβορί για το πρωτάθλημα, ασχέτως τι θα κάνει η Άεκ στο τηγάνι. Αγωνιστικά πάντα. Μια ήττα ή ένα Χ θα τραβήξει την βαλίτσα πιο πέρα.

Πάντως η μέχρι στιγμής σταθερότητα που βγάζουν οι εμφανίσεις μας στα play off, μόνο αισιοδοξία μπορεί να προκαλέσουν. Γιατί ακόμη κι αν κάποιος κάνει κριτικ'η για την δημιουργική ανικανότητα...να θυμηθεί πως με αυτήν δεν πέφτουμε από την κορυφή εδώ και μήνες!

Σχόλια