Δεν πειράχτηκαν τα θεμέλια


Μετά το εγκληματικό στήσιμο στον Ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον γαύρο, φοβόμουν πως όσα (ΔΕΝ) έγιναν εκείνο το βράδυ, θα δημιουργούσαν προβλήματα σε κάθε επίπεδο. 

Πριν από 1 μήνα είχα γράψει πως κάποια πράγματα είναι...αυτονόητα και δεν χωρούν για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο, φήμες και υπαινιγμοί για κάποια άτομα που έχουν πολύ περισσότερες αρμοδιότητες από μια σημαντική θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ευτυχώς, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανανέωσε με την ομάδα και τα θεμέλια δεν πειράχτηκαν.

Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να βλέπει στην άκρη του πάγκου του, έναν άνθρωπο που είναι Παναθηναϊκός, διακατέχεται από τις αξίες του, γνωρίζει τους πραγματικούς στόχους που αντιπροσωπεύουν το τριφύλλι και ήταν παρών από τα χειρότερα στα καλύτερα. 

Και ειδικά το τελευταίο μετράει πάρα πολύ στα μάτια ενός οπαδού.


ΥΓ: Την ίδια στιγμή που μιλάμε, η αλλαγή έδρας στα τμήματα βόλεϊ βρίσκεται στο προσκήνιο και κάποιοι εντός του τμήματος βλέπουν ως λύση το κλειστό του Μετς. Εάν γίνει κάτι τέτοιο και η ομάδα πάει σε μια έδρα που δεν ήταν ποτέ έδρα, τότε πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Το συγκεκριμένο κλειστό δεν είναι λύση, αλλά πρόβλημα. Ειδικά, όταν ο κόσμος έχει κάνει πραγματικές έδρες τα κλειστά της Κυψέλης και του Αμαρουσίου. 

Σχόλια