Απλά...κατώτερος


 Ο Παναθηναϊκός
εμφανίστηκε πιο έτοιμος, πιο μαχητικός και πιο αποτελεσματικός για το ντέρμπι με τον γαύρο, αλλά και πάλι το συμπέρασμα οδηγεί στην κατωτερότητα του τριφυλλιού απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Μπαρτζώκα.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς, χάσαμε με 81-73.

Πονάει διπλά σε ένα παραδοσιακά δικό μας άθλημα, όχι να χάνουμε αλλά να δείχνουμε ανήμποροι να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Δυστυχώς, αυτό είναι αποτέλεσμα της τακτικής του ΔΓ να κρεμάσει τα τελευταία χρόνια την ομάδα.

Ο Σερέλης είπε πως στο πρωτάθλημα θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά στα αυτιά μου αυτές οι ατάκες είναι να είχαμε να λέγαμε, αφού σε σειρά αγώνων -πολύ- δύσκολα χάνει η καλύτερη ομάδα.


ΥΓ: Όλοι λένε πως άπαντες στο τμήμα ασχολούνται με την νέα χρονιά. Και θέλω να κάνω δύο επισημάνσεις. Πρώτον, ελπίζω οι όποιες κινήσεις γίνονται να έχουν την συγκατάθεση του νέου προπονητή και δεύτερον -έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα- εάν θέλουμε άμεσα αποτελέσματα του χρόνου δεν αρκεί η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας αλλά και η συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων στην αγωνιστική δομή του γαύρου.

Σχόλια