H κατάκτηση του ιστορικότερου πρωταθλήματος θέλει...άντερα και τους πάντες σε ετοιμότητα!


 Ούτε πολύ ανάλυση θέλει, ούτε μαντικές ικανότητες χρειάζονται. Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο προσκήνιο έπειτα από μια δεκαετία και βάλε, με σοβαρές αξιώσεις κατάκτησης του.

Μάλιστα, η έξτρα διαδικασία των play off γεμάτη με απανωτά ντέρμπι προμηνύει μια έντονη περίοδο συναισθημάτων με όλη την Ελλάδα να είναι στο πόδι. Παράλληλα, με τις διαφορές που αναμένεται να αυξομειώνονται κάθε Κυριακή είναι πολύ πιθανό ο τίτλος του πρωταθλητή να κριθεί την προτελευταία ή ακόμη και την τελευταία αγωνιστική και αγώνες-σταθμούς τύπου Ριζούπολη να ξεπεραστούν από κάποιον...προσεχώς.

Όλα αυτά συνηγορούν πως ό,τι συμβεί τους επόμενους δύο μήνες θα γραφτεί στην ιστορία με χρυσά ή μαύρα γράμματα και τα συναισθήματα που θα βιώσουμε θα τα κουβαλάμε για τα επόμενα -αρκετά- χρόνια μέχρι κάτι μεγαλύτερο να το επισκιάσει. 

Αυτό σημαίνει πως η κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος -και ειδικά εάν αυτή κριθεί στο τελευταίο 90λεπτο- θα καθορίσει εν πολλοίς την μετέπειτα ιστορία των ομάδων. Κι επειδή στην προηγούμενη τέτοια ιστορική συγκυρία βγήκαμε από την μάχη απίστευτα πληγωμένοι, φέτος πρέπει να...ρεφάρουμε την ίδια μας την ιστορία.

Η ομάδα θα χρειαστεί να δείξει πως έχει...άντερα σε do or die ματς και ο κόσμος με την διοίκηση θα πρέπει να αποδείξουν πως θα είναι σε επιφυλακή και θα έχουν σκεφτεί κάθε συμπεριφορά απέναντι σε κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο. Όσοι νιώσουν πως τα πόδια τους βαραίνουν καλύτερα θα είναι να κάτσουν στον πάγκο και όσοι δεν νιώθουν το ιστορικό χρέος που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ας κάνουν στην άκρη.

Στον στόχο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός οργανισμός θα αντιμετωπίσει όχι έναν αλλά τρεις αντιπάλους και κυρίως θα έχει να αντιμετωπίσει τις πρακτικές τους. Καμία δικαιολογία άγνοιας εκ των υστέρων δεν θα είναι αποδεκτή. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει γαύρος, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μελισσανίδης και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει μπάοκ.

Το πιο βασικό όπλο είναι να στείλουν οι παίκτες μας την μπάλα στο δίχτυ, αλλά καλώς ή κακώς η...μπάλα θα παιχτεί κι εκτός. Ο κόσμος δεν πρέπει να παίξει το έργο κανενός, όπως στο παρελθόν, και η διοίκηση πρέπει να δράσει πριν συμβεί το οτιδήποτε. Να είναι άπαντες έτοιμοι και να δημιουργήσουν συνθήκες ώθησης και όχι να προκαλέσουν εμπόδια.

Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού. Ιστορικό ντελίριο ενθουσιασμού. 

Εάν την Άνοιξη υψωθεί στον ουρανό της Αθήνας το πρωτάθλημα, τότε το ντόμινο θετικής αύρας, μπορεί να ρεφάρει πολλά πράγματα.

Οπότε άπαντες κάντε εικόνα την Λεωφόρο να γιορτάζει το πρωτάθλημα και πράξτε αναλόγως...

Με αρχηγικές εμφανίσεις, μοναδικά γκολ, μαζικές αποθεώσεις εκτός γηπέδου και πάει λέγοντας...

ΓΙΑΤΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΕΛΩ!!! 

Σχόλια