Ο στόχος πρέπει να είναι το...δάσος


 Έπειτα από 23 χρόνια
, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο Κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών και πλέον απέχει 3 από τον γαύρο.

Σε λίγες μέρες, το ίδιο τμήμα θα κληθεί να ισοφαρίσει την σειρά στους τελικούς του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει τον έκτο τίτλο του και να μειώσει την διαφορά από τον πολυνίκη του θεσμού Σπόρτινγκ, όπου έχει 21 κατακτήσεις.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, το βόλεϊ αντρών θα κυνηγήσει το έβδομο Κύπελλο της ιστορίας του, για να μειώσει την διαφορά από τον γαύρο στους 9 τίτλους.

Ακολούθως, θα κυνηγήσει την μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα γυρνώντας την σειρά με τον Πάοκ και κυνηγώντας το back to back πρωτάθλημα, αλλά και την μεγαλύυτερη μείωση στα 3 πρωρατθλήματα από τον γαύρο.

Πριν 2 εβδομάδες, το βόλεϊ γυναικών δεν κατάφερε να κερδίσει την Άεκ στον τελικό και να μειώσει την διαφορά στα δύο Κύπελλα.

Σε λίγες εβδομάδες τα φίνα κορίτσια θα κληθούν να πάρουν ξανά το πρωτάθλημα, ανοίγοντας κι άλλο την διαφορά στα 13 πρωταθλήματα από τον δεύτερο γαύρο.

Στα μάτια μου, αυτό είναι το δάσος που πρέπει να στοχεύει κάθε διοίκηση του Ερασιτέχνη, όσον αφορά τα ομαδικά τμήματα. Στην αποκατάσταση της τάξης, καθώς αυτοί οι αριθμοί αλλοιώθηκαν δραματικά την δεκαετία ανυπαρξίας του Συλλόγου.

Πρέπει να εκμεταλλευτεί την καλή μαγιά σε όποιο τμήμα υπάρχει και να δυναμώσει όπου χρειάζεται τα υπόλοιπα τμήματα για γίνει πολυνίκης των εγχώριων θεσμών και κυρίων των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Και ακολούθως να τολμήσει να κοιτάξει τους μεγάλους Ευρωπαϊκούς στόχους...τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ούτε να αυτο-υποβιβάζεται, ούτε να προεξοφλεί καταστάσεις.

Όραμα κύριοι...όνειρα που να υποστηρίζονται από πράξεις. Όπως του Ομπράντοβιτς κάποτε για τον Σύλλογο στο μπάσκετ αντρών.

Σχόλια