Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...


 Με το φετινό πρωτάθλημα να είναι άκρως ενδιαφέρον, η κλήρωση των play off αναπόφευκτα θα είχαν τεράστια σημασία, καθώς και οι 6 ομάδες παίζουν για σημαντικούς στόχους.

Το...Άεκ έξω, Βόλος μέσα, Άρης έξω, γαύρος μέσα, Πάοκ έξω, Βόλος έξω, Άεκ μέσα, Πάοκ μέσα, γαύρο έξω και Άρης μέσα...είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Δεν είναι ούτε πρόγραμμα γαύρου που του έκατσε ιδανική αρχή, αλλά ούτε και πρόγραμμα Πάοκ που θα έχει ζόρια στην αρχή. 

Το θετικό κατ'εμέ είναι πως θα πάμε στην πρεμιέρα στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, απέναντι στην δεύτερη Άεκ και δεν θα έχουμε τον...φόβο του Πάοκ με τον οποίο δεν ματσάρουμε καλά. Στην προηγούμενη επίσκεψη μας, τον Ιανουάριο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχασε το ματς στις λεπτομέρειες και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Οπότε, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να πετάξει την...βόμβα και εάν φύγει από εκεί πέρα με το διπλό, ένα 3Χ3 δεν θα είναι καθόλου απίθανο σενάριο.

Όπως και να έχει...αυτή η ιστορία θα πηγαίνει αγωνιστική-αγωνιστική και λογικά θα υπάρχουν αρκετά πάνω-κάτω μιας και τα ματς είναι πολύ απαιτητικά.

Σε κάθε περίπτωση...το τελευταίο ματς με τον Άρη στην Λεωφόρο φαντάζει σαν ονείρωξη. Ή το προτελευταίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη...


ΥΓ: Ρεαλιστικό σενάριο θαρρώ πως είναι οι 16-18 βαθμοί...

Σχόλια