Μπλόκο στην Πυλαία


 Στην σκιά
του τραυματισμού τελευταίας στιγμής, του Κόβαρ, ο Παναθηναϊκός γνώρισε εύκολα την ήττα με 3-0 από τον Πάοκ, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι καλείται να πληρώσει το τίμημα των γκελών που έκανε στην κανονική διάρκεια, σε πρώτο στάδιο να φτάσει τις 3 νίκες στην ημιτελική σειρά σπάζοντας την έδρα της Πυλαίας και ύστερα να πράξει το ίδιο κόντρα στον γαύρο στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εάν και οι έδρες δεν έχουν δείξει φέτος να τρομάζουν το τριφύλλι...η αποστολή δεν μοιάζει καθόλου εύκολη και άπαντες αναμένουμε να δούμε κατά πόσο η ομάδα δεν έχει μείνει στο Ευρωπαϊκό φιάσκο.


ΥΓ: Το πρωτάθλημα είναι ένας τίτλος και έχει την δική του ξεχωριστή σημασία σε αυτό το άθλημα, αφού στόχος μεταξύ άλλων είναι να ξεπεράσουμε τον γαύρο και να γίνουμε ο πολυνίκης του θεσμού. Μας χωρίζουν 4 πρωταθλήματα (30 - 26) και αυτό πρέπει να αλλάξει.

ΥΓ2: Τώρα που είπα 26... έχουν προχωρήσει καθόλου οι διαδικασίες αναγνώρισης των πρωταθλημάτων; Πρόσφατα στο μπάσκετ αναγνωρίστηκε τίτλος του Άρη...

Σχόλια