Οι πράξεις δεν έχουν καμία σχέση με τις υποσχέσεις


 Εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός έχει τραβήξει άκυρο στην φετινή σεζόν, με τους στόχους να σβήνονται ένας-ένας και τους τελικούς του πρωταθλήματος να απομένουν, για να δούμε εάν θα γίνει το θαύμα των θαυμάτων ή εάν ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τελικά σεζόν χωρίς κούπα έπειτα από σχεδόν 3 δεκαετίες.

Το τελευταίο διάστημα ΔΓ, μερίδα ΜΜΕ και ο διευθυντής επικοινωνίας "ανακοινώνουν" πως έρχεται μια ομάδα που θα επαναφέρει την τάξη στον χώρο του μπάσκετ. Ανεβασμένο μπάτζετ και επιλογή προσώπων σε όλα τα πόστα από το πάνω ράφι.

Άλλες εποχές θα ενθουσιαζόμουν αλλά πλέον υπάρχει ο παράγοντας εμπειρία και αυτός καθιστά ανίσχυρα όποια "θα" ακούγονται.

Οι πράξεις μετράνε κι αυτές θα ξεκινήσουν να φαίνονται από το τέλος της φετινής σεζόν για να δούμε εάν θα μπει σε εφαρμογή ένα σοβαρό πλάνο.


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτιάξει ομάδα ΝΒΑ του χρόνου. Αυτό δεν αναιρεί πως εξαρτάται από τον εγωισμό ενός ιδιοκτήτη και πόσο τον πικάρουν οι απέναντι. Κάτι τέτοιο δεν είναι βιώσιμο και το έχουμε δει τα τελευταία 3 χρόνια.

ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και ένα γήπεδο. Αυτό ακόμη δίνεται από την Κυβέρνηηση...

Σχόλια