Τουλάχιστον, δημιούργησε...στόχο

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στην σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο Παναθηναϊκός δεν...χάλασε την συνήθεια του και έχασε ξανά, αυτήν την φορά από την Ανατολού Εφές, στο άδειο ΟΑΚΑ με 82-87.

Σε μια σεζόν που κυλάει βασανιστικά και το...μοιραίο -0/4 τίτλους- μοιάζει αναπόφευκτο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο...στόχο, 10 αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του Euroleague.

Μετρώντας 8 νίκες σε 26 αγώνες, το τριφύλλι θα κληθεί τις εναπομείνασες αγωνιστικές να γλιτώσει την ντροπή της τελευταίας θέσης, κόντρα στις Άλμπα και Βιλερμπάν.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να υπάρχει και ένα κίνητρο...


ΥΓ: Είχαμε ξεχάσει ότι έχουμε στο ρόστερ τον Γκριγκόνις και έπειτα από...5 μήνες επιτέλους μας θύμισε με την απόδοση του, πως υπάρχει. Αν και τα ευχολόγια φαντάζουν ανούσια...μακάρι μέχρι την λήξη της σεζόν, να βρει μια σταθερά στην αγωνιστική του παρουσία και να βοηθήσει την ομάδα στο όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπές φινάλε.

ΥΓ2: Είναι μια φάση στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου που ο Σερέλης εξηγεί τι θέλει στην επόμενη κατοχή με ακρίβεια και ο Λι κάνει ακριβώς τα ανάποδα...

 

Σχόλια