Πάει κι αυτός...

Όπως αναμενόταν, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του τριφυλλιού, ύστερα από την απώλεια του Κυπέλλου. Προφανώς, ο Σέρβος προπονητής δεν κατάφερε ποτέ να δέσει με την ομάδα και τα πενιχρά αποτελέσματα ήταν η απόλυτη απόδειξη αυτού.

Όμως, όσο κι αν θα ήθελα το πρόβλημα να ήταν ο Ράντονιτς, δυστυχώς το ζήτημα δεν είναι τόσο απλοϊκό...

Από τότε που έφυγε ο Ζοτς ή από τότε που ανέλαβε ο ΔΓ, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μόλις 2 σεζόν με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο. Έχουν κάτσει πάνω από 10 διαφορετικά πρόσωπα σε μια δεκαετία και το χτίσιμο με το γκρέμισμα έχουν αποκτήσει σχεδόν ταυτόσημες έννοιες...

Δεν υπάρχουν στεγανά στο τμήμα πλέον και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάποιο πλάνο. Το τμήμα μπάσκετ στηρίζεται στην επικοινωνιακή πολιτική και οι στόχοι καθορίζονται εάν κι εφόσον οι Αγγελόπουλοι τσιγκλίσουν τον ΔΓ.

Το αγωνιστικό χάντικαπ που έχει δημιουργηθεί με τον γαύρο μπορεί και να έχει πιάσει ιστορικά υψηλά και πρέπει να συμβεί το θαύμα των θαυμάτων για να μην πάει στράφι και η φετινή χρονιά.

Εάν ο Ράντονιτς έβγαζε την χρονιά κατά πάσα...βεβαιότητα δεν θα άλλαζε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα. Το δυστύχημα όμως είναι πως κι ακόμη που έφυγε, πάλι δεν γεννάται κάποια προοπτική.


 

Σχόλια