Το έγκλημα ολοκληρώθηκε



Ο Παναθηναϊκός στήθηκε και το κάζο του αιώνα συνέβη. Το τμήμα-κόσμημα του Συλλόγου στερήθηκε χωρίς λόγο και αιτία την δύναμη του κόσμου του, παρότι έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ένα διπλό πρόκρισης για τον Ευρωπαϊκό τελικό.

Τελικά, η παθητική διοίκηση συνεργάστηκε άριστα με την ΕΛ.ΑΣ για να ξεφτιλίσουν μια σημαντική προοπτική που διαφαινόταν στον ορίζοντα και να δοθεί στον Σύλλογο η δυνατότητα να κατακτήσει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο στο βόλεϊ.

Ένα ματς που θα ήταν γιορτή κατάντησε το απόλυτο φιάσκο και η ομάδα του Δ.Ανδρεόπουλου παρότι σήμερα προηγήθηκε με 1-0 και ήθελε μόλις 1 σετ για την πρόκριση, άδειασε και έχασε τα επόμενα 4.

Παρόμοιο κάζο δεν θυμάμαι. Για την ακρίβεια, παρόμοια εκτέλεση, εκ των έσω μάλιστα. Εκτέλεση που θύμισε Ριζούπολη.


ΥΓ: Ο Τάκης Μαλακατές αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να δηλώσει την παραίτηση του. Είναι ο απόλυτα υπεύθυνος για ό,τι συνέβη, όντας πρόεδρος. Έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν βάζει, οπότε ο Σύλλογος θα στερηθεί τα prιλίκια του και τις ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τις χορηγίες του Αλαφούζου.

ΥΓ2: Όσοι από την μεριά του κόσμου βοήθησαν να γίνει ό,τι έγινε χθες, ας πάρουν κι αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πάνω από κανέναν, αλλά στην πραγματικότητα για τους περισσότερους δεν είναι προτεραιότητα μπροστά στην δική τους ματαιοδοξία.

ΥΓ3: Σε ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού της ιστορίας του τμήματος, άπαντες πιαστήκαμε ΞΑΝΑ απροετοίμαστοι απέναντι στο πιο πούστικο σωματείο της χώρας.

ΥΓ4: Την παραπάνω φωτογραφία να την κάνουν αφίσα, όσοι δεν προστάτευσαν το τριφύλλι και τους έδωσαν σήμερα την δυνατότητα να γράψουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.


Σχόλια