Τι είναι πιο λογικό;


 Τελικά, ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε άλλη χειμερινή μεταγραφή και θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τις 3 προσθήκες που έκανε.

Όπως είναι φυσιολογικό, η πλειοψηφία του κόσμου ετοιμάζεται για την τελική στροφή του πρωταθλήματος, έχοντας την αίσθηση πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε, ώστε να παίξει τα ρέστα της για το πρωτάθλημα.

Τα κατηγορώ πέφτουν πάνω στα πρόσωπα του ιδιοκτήτη και του προπονητή και στον αναλογισμό των ευθυνών τα επιχειρήματα δίνουν και παίρνουν, αναλόγως που πιστεύει ο καθένας ότι υπάρχει η μεγαλύτερη ευθύνη.

Δίχως να έχω κάποια πληροφόρηση, αναρωτιέμαι το εξής...

Τι είναι πιο λογικό, ο Αλαφούζος να έδινε ένα περιορισμένο μεταγραφικό μπάτζετ και να μην βρέθηκαν οι αντίστοιχοι παίκτες που υπήρχαν στην λίστα του προπονητικού επιτελείου ή ο Γιοβάνοβιτς να έκοβε παίκτες παρά το μεγάλο μπάτζετ που του διέθετε η ιδιοκτησία;

Στην δική μου λογική, το ερώτημα έχει δεδομένη απάντηση...

Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει πως υπάρχει προπονητής που του δίνεται η δυνατότητα να κάνει πρωταθλήτρια μια ομάδα μετά από 13 χρόνια, έχει στην διάθεση του τα ανάλογα οικονομικά εφόδια και αποφασίζει να μην τα εκμεταλλευτεί, πυροβολώντας τα πόδια του... 


ΥΓ: Το "ξεγύμνωμα" του κέντρου το καλοκαίρι με τις φυγές Γκατσίνοβιτς (που ενίσχυσε παράλληλα τον αντίπαλο σου) και Βιγιαφάνες, εκτός ότι στοίχησε μια Ευρωπαϊκή πρόκριση, συνεχίζει να στοιχίζει μέχρι και σήμερα (+τον Αλεξανδρόπουλο μετά την Σλάβια).

ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση και είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή βρίσκεται στην καθίζηση σχεδόν όλων των μέχρι πρότινος πρωταγωνιστών μας.

Σχόλια